• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    SHAMAN23: zkus najit video z warehousu, co se delal mejdan s RNF..tam si promital ne ?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    hned vedle rychlejch nohou když mám platit a pracovní morální smrtvýho slimáka
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: Dáš si to do životopisu?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    blbej dotaz, nevíte někdo o videu z mejdanu kde by byly vidět moje visuály?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BPB: Jj, to je ale v poradku, slusny clovek nesmi mezi tou technarskou anarchochátrou zapominat na svuj arijsky puvod ani pri hrani. :)
    BPB
    BPB --- ---
    WILDENBURY_SQ: to vypada, že Drax hraje taky ze zaznamu..a nebo se mu zveda pri hrani pravá ruka ,) http://parilosss.rajce.idnes.cz/18.04_Wake_up_from_sleep_mode_pico_woe_2014_neasi#DSC03856.jpg
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    DRASTICS: :) ... jj ma to hlavu i patu ...jeste mam nejaky videa , tak az se dostanu domu , tak je nahodim .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PARILOSSS: jako hodne dobře!!!!
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

18.04 WAKE UP FROM SLEEP MODE PIČO 2014 NEASI ! KazTroL a KoloToČ !

[ PARILOSSS @ FOTKY Z AKCI ]
    [ PARILOSSS @ videa z akci ]

BIGG23
    BIGG23 --- ---
    //Kaztrol//Kouzelnej kolotoč// Wake up from sleep mode 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=oy-W-NJwyQk
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: ordnung muss sein!!!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    tak to uz to nebude ani bouchat :D
    BPB
    BPB --- ---
    no a to se mate na co těšit ještě ....po Draxově odletu přebíram vedení oddílu já , těšte se :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: hlavne ze to boucha :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    ja bych to zas tak cerne nevidel .))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tywe, asi si v tom systému moc nerozumíme, viz dneska fail s agregátem, motorovkou a teď ještě kubajzova benefice :))) Neřikam, že sem bez viny :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Kazdej mejdan co dela kolotoc stoji za to tak setri energie.) :)
    Jinak ten mejdan nema byt vubec benefice , asi jsem se spatne vyjadril , ale ma to byt after po benefici
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: a ja to zas nijak nemyslel ze to mas jakkoli obhajovat, jen jsem si tak zalomil rukama nad hlavou ;-) Mlcim a soupu :-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: já v kubajzově dotazu viděl jen slova uděláme - mejdan - ? a víc mě nějak nezajímalo. Co obnáší benefiční akce vlastně nevim, asi to, že kdyby něco zbylo v kase (což se stejně většinou nestává), tak by to v kase nezůstalo, ale darovali bychom to sale? Jako na jednu stranu řikam, proč ne. Jednak lidi ze sale znam a nebudou si z těch prachů kupovat klimošku a druhak stejně to, co náš mejdan vytěží bude pravděpodobně tak malá částka, že ani nebude stát za řeč. Kdo chce supportovat sale, tak to určitě nebude dělat tak, že se pujde vylejt na náš mejdan :)

Nadruhou stranu jako mam teď zase nějak moc práce a asi bych to měl spíš krotit, aby mi zbyla energie na mejdany, který budou fakt stát za to :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam