THOR_CALYSTERN: LoL :)) Kinedryl nekomu dobre nandává, nezapomenu, jak jsem vezl na konferenci cloveka z prace (lehkej autista asi) - nesnasi jizdu autem, neumi do toho nasednout, zdemoluje lak dveri jeste nez nastoupi, bleje atd... No proste jsem ho musel odvest do Olomouce. Navic je tezkej abstinent, takze kinedryl ho zmastil jak pekáč na bábovku. V ty dobe jsem jeste jel takovy ty manyry jakoze burzoazni rychly auta, tak jsme mu pustili na
tomhle dokument o amazonskym pralese, pak koralovy utesy, pak tajga a pak uz skoro bylo Olomouc, dosla mi dokumentarni DVD a jemu dojizdel ten kinedryl.
Tak jsem zareagoval tzv. logicky - paradoxne, 220 km/h az ke sjezdu z dalnice. U hotelu nebylo parkovaci misto (to uz zacinal i trochu brblat nesouvislosti) a zrovna nekdo odjizdel. Efektnim driftem jsem to tam fouknul, to ho probralo, ja zahlasil neco jako "jezis ty lidi dneska jezdej, jsem musel prudce brzdit, to aby se clovek bal na silnici..." On byl rad, jak jsem jel celou cestu opatrne a ze si ani nic nepamatuje a ze to vlastne nebylo tak hrozny, ze by jako cestou zpet zkusil vysadit kinedryl :) Inu to jsme mu radsi rozmluvili a v trafice nakoupili dalsi sadu dokumentu, tusim "Modra planeta" :)
Zlomyslnej sef me samozrejme hecoval, at ho vezmem nenadopovanyho, trochu ho svezu po okreskach a na DVDčku mu pustime tohle :)
Subaru WRX STI sedan Nurburgring record lap with Tommi Mäkinen - on-board footage
https://www.youtube.com/watch?v=2To_5XjIaMk
Takova svine asi bejt nedokazu, je to good guy a lidi ho asi takhle driv trapili a vtipny by to asi bylo, ale vite co, jsem vypocitavej, kdo si dnes muze dovolit utracet karmu za takovyhle hovadiny.. :)