• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Slintalove ;-) Mame porad toho Yukona, ale nez jsme ho opravili pak rozbili a pak znova opravili, jezdili jsme s typkama co nam pomahali temadle kraskama a jako happy happy. Co za dobrodruzstvi prinese rozbity auto a jak fajne lidi a zazitky potkas . . . . ;-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Tyjojo prvni generace RAMu, navic s komplet budkou, to jsem v Ameru za tri tejdny nepotkal, vsichni maj novej RAM pickup s 5.7 HEMI (miluju vykon a rychlost, ale mit 400koňovej pickup na hnuj, zere to jak polskej zajezd... Nevim no, prijde mi to typicky americky :))

I kdyz je to asi jedno, co v tom je za motor? Asi tam bude V8 nebo I6 benzin, takze nevermind, ale kdyby naaahodou tam byl legendarni naftovej Cummins... Tak si aspon budu moct rvat vlasy, ze za par dni fakt nestihnem vymyslet, jak to dostat do EU. Kruty auto pro normalniho dodavkare. Vykon normalni, spotreba taky, krouťák trolejbusu a jakztakz dodávkový parametry na prevoz kramu a vyspani se. Kdyby to byla i verze 4x4, tak ho snad fakt chci :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    si 2x vyměnil povoz, když za tejden odjíždíš?

předběžně bych jel na visual
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Trosku jsme upgradeli, stejna vec . . .

Jinak jsme zvany zahrat posledni weekend v srpnu na mejdan Visual bass soundu, po roce co nas zvou se pojedu podivat, nekdo kdo by se pridal s trochou asfalta?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: Dodge Ram ;-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KRISHNA: zaplatim slozenky a uvidim,co zbyde ;-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Oh shit ^_^ Me uz docela sralo je za ty ostry uchyty najednou tahnout z prvniho patra do auta :]
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tywe, přijely zesíky a vezou mi je do práce. Po dvou tejdnech nejedu do práce autem a takhle se mi to vymstí. Až mezi Strašnicema a Žižkovem uvidíte spocenýho ajťáka s 25kg balíkem, tak to jsem já
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Dobrej chevloret : )
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Timhle tu ted drandime :-P

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zkusim dohledat kontakt na typose co nam zesik prodal / mel by mit zarucak s fakturou a od koho ho koupil a ten by to moh mit chut opravit.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WILDENBURY_SQ: ja pockam zas na nejakej mar od naglu zadax, prachy jsou na uzitecnejsi veci, jako treba defky :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    No dobre, jestli je účetnictví takhle krasomile 卐 vedený, tak to je jiná a moc se mi to líbí, to se teď trochu stydim, že jsem to napsal tak ošklivě. I´m in :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tak tak

hlavně s mojí obsesí na čísla mam i přesný datumy, kdy kdo kolik poslal. Nebudu teda psát kolik, ale připomenu všechny, co něco poslali:

Bigg23
    Oksanka
    Laďa od Biga
    Džony
    Oprah
    Panika
    Maštěj
    Coyot
    Decodekl
    Drax
    Krishna
    Kabat
    Jirka Coufal

Dohromady to bylo skoro 12.000,-
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PANIKA: Nemyslim si to - kdo pochopil, pochopil.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: srsly myslis ze lidi co do soundu investujou nemaly penize z vlastni kapsy maji potrebu krast sbirku?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: na HOME s tim... s radosti od pristi vyplaty obnovim mesicni prispevek.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Krom toho, že jsem s tim lítal po všech čertech, rád něco přihodim, ale upřimně nejsem moc zastáncem těhle veřejnejch sbírek, nic ve zlym, ale člověk prostě neví, jestli se za to koupil zes nebo már.

Než pošleš objednávku kde ti bude chybět 2654 Kč, přijď ke mně na panáka a já ti je rád dam. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam