• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    COYOT
    COYOT --- ---
    RUDLA: mám ted aprát v klinický smrti :D :D disponuju jen malejma aktivkama a basovkama, ke kterejm se rozebral do mrtě zesik :D :D
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    COYOT: Skoda dost by ses jim hodil))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hoj http://www.javornickypazdrivec.cz/ este ohledne tohodle. ted mi psal org ze jim padl aparat, tak me napadlo zda by ste se toho nekdo nechtel chopit.. neni to zadna big akce (basak plus megatony nic velkyho) ja jsem jim tehdy nabizel Lhenickej aparat ale ti uz maj domluvenej mejdan... ted otazka by si to nekdo vzal na starost a za kolik, ubytovani stravu bych zaridil.. my nemame dodavku takze ja nemuzu...naka kacka by to do soundu hodila plus superm vejlet na sumavu))
    COYOT
    COYOT --- ---
    RUDLA: pěkný já byl ted celej víkend v Nicově, vo tom orinetáku vim od id PSYSBEE.. ale sem zadupanej v rachotě :/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jo a kdo by chtel, tak muzete dojet uz v patek, at mate klidek vychrupat a bejt den v prirode, my dovalime nekdy po pulnoci kdyz se letadlo nezdrzi nekde v zacpe
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    My a neziskovka? A ja myslel ze to delame pro prachy a jen se nam nedari :-)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: Jinak dlouho uz mam v planu pozvat starou partu k nam na Jovornik, zena si stezuje ze jsem ji pomalu s nikym este neseznamil))).. tak snad se domluvime... v zime je to tu super...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: Hoj... ja bych rad ale nestiham to co mam, natos mejdany... o vejkendu stavim krb na sumave.. jinak ten dalsi vejkend se u nas deje toto http://www.javornickypazdrivec.cz/.. by te to trklo s Coyotem rad vas tu uvidim, myslim ze tohle zrovna by vas mohlo zajimat- vecer mejdanek s djs.. v tom samim terminu slavi muj kluk treti narozeniny, grillovani atd... mozna bych vas punkove ubytoval..
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: hele. nedovalíš taky v sobotu do ZVratkova ? sme tě dlouho neviděli !
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    zdravim ve spolek, pomalu se tahnu na prahu, bude naka party v nejblizsi dobe?

KRISHNA: kk o.s. se meni na kk o. p. s.? ok, budu se snazit pravidelnejc podporovat.
    808303
    808303 --- ---
    DRASTICS: pockej až přesedneš zpět z tý V-osmičky do tý tvý starý 1,9D ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Slintalove ;-) Mame porad toho Yukona, ale nez jsme ho opravili pak rozbili a pak znova opravili, jezdili jsme s typkama co nam pomahali temadle kraskama a jako happy happy. Co za dobrodruzstvi prinese rozbity auto a jak fajne lidi a zazitky potkas . . . . ;-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Tyjojo prvni generace RAMu, navic s komplet budkou, to jsem v Ameru za tri tejdny nepotkal, vsichni maj novej RAM pickup s 5.7 HEMI (miluju vykon a rychlost, ale mit 400koňovej pickup na hnuj, zere to jak polskej zajezd... Nevim no, prijde mi to typicky americky :))

I kdyz je to asi jedno, co v tom je za motor? Asi tam bude V8 nebo I6 benzin, takze nevermind, ale kdyby naaahodou tam byl legendarni naftovej Cummins... Tak si aspon budu moct rvat vlasy, ze za par dni fakt nestihnem vymyslet, jak to dostat do EU. Kruty auto pro normalniho dodavkare. Vykon normalni, spotreba taky, krouťák trolejbusu a jakztakz dodávkový parametry na prevoz kramu a vyspani se. Kdyby to byla i verze 4x4, tak ho snad fakt chci :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    si 2x vyměnil povoz, když za tejden odjíždíš?

předběžně bych jel na visual
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Trosku jsme upgradeli, stejna vec . . .

Jinak jsme zvany zahrat posledni weekend v srpnu na mejdan Visual bass soundu, po roce co nas zvou se pojedu podivat, nekdo kdo by se pridal s trochou asfalta?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: Dodge Ram ;-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KRISHNA: zaplatim slozenky a uvidim,co zbyde ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam