• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BPB
    BPB --- ---
    WILDENBURY_SQ: a k tomu si ještě dycky zaplatil na baru, na rozdíl od Bigga :) konečně někdo střizlivej na mejdanu, kdo ví, co dělá!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja si tentokrat vsechno pamatuju! Po obloze litali draci a vetrelci jak od Gigera, ze zeme trcely barevny ostny a propadaly se do takovy pavouci site, ktera byla jakoby pod pruhlednou podlahou a do toho jsem mluvil s nejakymi mimozemskymi bytostmi, vsude se ozyvaly takove dunive zvuky smichane s hucenim univerza.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    BIGG23: no jo skladani puzzle z utrzku vzpominek... ;)) Good luck
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Tak to je nějaký hustý, se budu muset vydat po stopě půjčky .....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    na listku uz zbyvam jen ja a DOmie ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Hele? Nemam sekeru v zádech? Nevim za co jsem se tak vožral, že jsem byl jako to prase! ... :) . Zjistěte to, dokud mi vítr do peněženky nefouká .
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jste mi udelali takovou radost ze jste tu samy pricetny lidi co nenatacej videa na vejsku <3
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A tady jedno večerní ....

Free Forest spirit party//Kouzelnej kolotoč
    https://www.youtube.com/watch?v=edwoCinPe68&feature=youtu.be
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: No jasně, hned jak sem se vzbudil prostě :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: prej ranní...to sou tak dve odpoledne nee ? :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jedna ranní

Kouzelnej kolotoč, semi-private-illegal-spirit
    http://www.youtube.com/watch?v=hN3EB_wukHw
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Ja vim no, je to tak, mas naprostou pravdu. :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: nojo, kdyz ty vzdycky zmizis z mejdanu jak para nad hrncem a na svoe veci zacnes vzpominat az doma :)))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Neni prosim u nekoho z Kokotoče obycejna (ale dobra) pila vocaska a sekera? Tipoval bych, ze mohly mit podobnou historii jako modry zidlicky, co pres Krishnu skoncily u Jamese, ale u prilezitosti zidlicek jsem se na to zapomnel zeptat.

Znate to, clovek si ze srandy podepisuje veci a pak... :) Klidne at jsou nekde na jednom miste v bedne kolotociho arzenalu, ale byl bych tak nejak klidnejsi, kdyby se koncentrovaly nejak :) Ted zas pribylo (ubylo) lano... Ze bych si zalozil bedynku "externi KK support - Wildova veteš" a poctivi nalezci je tam po pouziti davali, stejne ty veci pouzivam jen na party (Kloktokočí, na let it roll zas tolik nejezdim. Se sekerou.)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: ještě reclaim!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: ten obrazek je nejak sejdrem ne - kdyz odmitnu odpor(refuse resist), tak jsem konformista, zejo?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Revolution is here! :)

Ted uz jen nalozit hermeliny a muzem jit na louku valcit proti systemu.
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    KRISHNA: hodne dobry!!
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    COYOT: taky dobry))) ja bych to tam stejne nemel jak dostat, ja uz mu napsal ze mu nepomuzu, ale snaha byla...
    COYOT
    COYOT --- ---
    RUDLA: mám ted aprát v klinický smrti :D :D disponuju jen malejma aktivkama a basovkama, ke kterejm se rozebral do mrtě zesik :D :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Great news everyone.

Napsal mi človíček, jež by rád zustal v anonymitě, že by nám rád přispěl něco na chod systému a že by to rád poslal v Bitcoinech. Tuhle ideu jsem měl už když jsme se skládali poprvé, ale pak jsem si řekl, že tolik bitcoin nadšenců ještě kolem sebe asi nemáme. Jako zarytýho těžaře a příležitostnýho spekulanta mě neskutečně potěšilo, že se lidi takhle sami ozývaj a že ta měna má skutečný využití.

Nasrat na banky, bankovní systémy, korporáty, daně a poplatky za převod, ty my nepotřebujem..

Podpoř svůj kolotoč:

BTC: 19VfahVnzeWguMRFLFjK7Fd5YcFcWosY6S

Tady je vidět obsah BTC peněženky, pan anonymní nám poslal 0.05 BTC ( ~ 500,- Kč )
    https://blockchain.info/address/19VfahVnzeWguMRFLFjK7Fd5YcFcWosY6S

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam