• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: No jasně, tak jsem to přesně myslel. Když ty zkoušky udělám a budu mít třeba 76% (a minimum bude 75%), tak dostanu A řidičák, ale zároveň mě udaj na správnim řízení, že sem udělal tak málo a měl bych mít minimálně 83%, když mam to Cčko.. :))
    QYDO
    QYDO --- ---
    QYDO: pro C je asi 750 otazek, jsou tam okruhy obecny, zdravotni, krizovatky a picoviny a pak cca 80 specielnich nakladakovejch
    QYDO
    QYDO --- ---
    KRISHNA: takhle to taky vubec neni

pro kazdou skupinu jsou jiny testy, jsou ruzny okruhy otazek a pro kazdej ridicak je to jinak nakombinovany... nevim jak A ale u C musis mit proste vyssi procentualni uspesnost.... tusim ze je to cca 75% vs 83% u C

kazdopadne nikomu z mistnich zajemcu nic nebrani v tom vzit telefon a do ty autoskoly zavolat :-D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: já nedělal zkoušky dlouho před tebou a dělal sem je ještě v autoškole.. taky pravda, že se mě autoškolák nenápadně ptal, že prej kdybych chtěl komisařovi zaručeně zlepšit náladu, tak ví jak na to..

A jinak teda já teď dělam zkoušky na A, takže když budu mít dost bodů na to, abych dostal A, ale nebude to dost bodů na B a C, tak mě daj taky do správního řízení? :)))
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: :D :D no ja na tyhle skupinovy sporty moc nejsem.. I na ty mejdany uz jezdim jenom na privaty ;) takze preferuju spis klidecek a soukromicko v autoskole s cigaretou a holkou co nema kam jit, vis jak :D
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: no ty testy je zrovna asi jedno kde delas ne? to se dela stejne na kompu a bud do toho pccka budes cumet v autoskole nebo tam :)
    me to tam naopak bavilo, spousta vystreslejch kidz z toho ze nedaj ridicak, mi to tam prislo jak u maturit :D brecici holky a tak
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: tak to doufam ze za dva roky se to zase vrati do autoskol.. nechci delat na magistrate.. brr...
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: presne tak, pred treba dvouma rokama, byla velka afera - hromadnej zatah na ty inspektory co se nechaly uplacet a z cca 28 jich zbyly 2 :DD

takze ted to delaj novy lidi a i ty testy zas presunuly z autoskol na magistrat (dela se to hromadne na bohdalci)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: btw.. dneska uz se zase delaj na magistrate tvl.. Kdyz jsem delal Bcko (14 let zpatky) delal jsem zkousky na magistrate. Kdyz jsem delal Ccko delal jsem je uz zase v autoskole a ted se teda zase jezdi na magistrat?
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: oni pisou ze v poslednich letech zadny tohle spravni rizeni nebylo dotazene do konce. Si myslim ze to je mozny v pripade kdyz se nejak nepohodnes s autoskolakem treba a pak si reknes ze na to seres ze si to nebudes zkouset opravit bo tak. Jinak je Pravda ze jsem delal Ccko pred deseti lety a tyhle zkony se kazdou chvili meni :)
    podle mne nejlepsi je vzit solidni autoskolu, nikoliv tu nejlevnejsi napriklad, kde si to proste predem dohodnes as I did :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: na cecko je to i obohaceno o jiny otazky a ty testy nedelas v autoskole, ale na magistratu, takze by te ani nikam hlasit nemusely
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: As I wrote, kdyz se to nepovede ne kdyz to neudelas napoprvy :) Ze zakona je to tak, ze kdyz neudelas testy na urcity pocet bodu ktery staci k ziskani skupiny B (protoze na C se jedna o steny test en je potreba vyssi bodovy zisk) ma autoskola povinnost nahlasit te ke spravnimu rizeni ve kterem musis obhajit odbornou zpusobilost pro rp B. Fakticky je jasny ze pravdepodobne alespon tech bodu pro B dosahnes ale ta moznost tam proste je. Dale pak nez probehne to spravni rizeni tak je pravdepodobny ze mezitim dodelas opravny na to C a tim se to cely rusi :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: ale prd, tohle je dobra urban legend, ja to na prve neudelal a nic mi nesebrali a jak jsem se ptal inspektora, tak tu jeho odpoved jeste asi po 110 reknu znova

"becko ti muzou sebrat, pokud se o to sam zasadi ten tvuj zkousejici, poku napriklad zjisti, ze si uplnej trouba co nevi, ze se nema stat na cervenou. Pokud s nakladakem treba prehlidnes zakazovou znacku, tak ti nic neseberou."
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    hele hlavne u toho Ccka bacha.. kdyz se to nepovede tak je to automaticky odebrani Bcka ... a dobre se pripravit na technickou cast zkousky :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej jede koil tak strep snad nevemem :-)
    METAK
    METAK --- ---
    KRISHNA: ajaj takze nejde udelat rovnou c+e muj plan je v hajzlu:D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A kdyz si udelas B+E a potom C, tak nemas C+E, proste na hovno :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A je jasny, ze to je jen rozsireni. Protoze neni E jako E. Ono je totiz B+E a C+E, pricemz kazdy to E si muzete udelat az potom, co mate bud B nebo C, coz je mimochodem fakt debilni, protoze kdyz mas B a vis, ze potrebujes C+E, tak musis jit 2x k doktorovi, 2x ke zkouskam a 2x pro ridicak, fakt demence..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: ja jel jen 2x
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    QYDO: no nic volal jsem tam a je to jen rozsireni z C na E a stoji to 8k a ne 9k :]
    QYDO
    QYDO --- ---
    SKAFF: na ecko je uz jen 5h jizd
    PROPAN
    PROPAN --- ---
    SKAFF: nemam tucha, ja delal ecko rovnou s deckem; a trvalo to dvacet minut :)
    na druhou stranu trocha teorie, treba osm jizd a cekani na termin komisare se na mesic a fous protahnout muze, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam