• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: zajímá, letos mě nic nenapadlo ještě..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej lidi, esli jde nekdo na Karneval a chtel by se s nama synchro do prevleku, dejte prosim co nejrychleji echo . . . . . dík
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dneska mam dobry den, navýšil jsem skore Drax vs Revizoři asi tak na 23:2, hajzlove musel jsem vystoupit zrovna od rozhovoru se dvema slovenama, ktery uz jsem mel na udici, paxem maval Kubajzovi na Karlaku a cestou domu me na synkaci chytne takej postarsi zachovalej herák, nemáš kousek metáče? Vyvalim oči a on, jo sorry, ja si te s nekym splet :D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MASOO: a napájet se to bude rovnou z troleje, takže netřeba řešit agregát :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    karneval letos?:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Ufff... Ne hele, nebyl jsem to ja a doufam, ze ani me druhe ja (po hrsti nejakych dobrot Hyde rozjizdi lecjake debaty). :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ja nemyslel, jakoze sis debatu na toto tema vychutnaval, spis si jen zminoval to video, jez te posunulo v moznostech kam smerovat :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Hele o sexuélních radovánkách si povídám rád, ale jsem poměrně konzervativní (= povídám si o věcech, který jsou všeobecně příjimaný jako hezký a příjemný), takže debatu o "she´s covered in vomit and human feces" jsem velmi pravděpodobně nikde nerozjížděl :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: No jo, tak ja jsem ze stary skoly a co ty mlady vymyslej, to je mi zahada :P Treba jako hry, ja si takhle parim Counterstrika a myslejic ze je to porad super novinka, tak uz je to 15 let stary :D

WILDENBURY_SQ: Hej o tom se nekdo nedavno kolem me bavil - nebyls to ty ?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: A třeba to o dvou dívkách a jednom hrníčku znáš? Případně tady nenásilnou formou, abych nezranil tvou neposkvrněnou chlapeckou duši ;)

2 Girls 1 Cup Song
    https://www.youtube.com/watch?v=wxp3zqIqO68

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Tonka se ti smeje, ze i ona uz to vi 10 let :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej, tak ted jsem se dozvedel co je cameltoe a vazne se rezu smichy :D :D :D
    TIP
    TIP --- ---
    jj jsm si hned vzpomnel jak jsem frcel loni poslednim metrem s kufrem desek do jinonic kde bloudil ztracenej raveboy hledajic neexistujici mejdan:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: a proto jses tu ty, abys nam s tim pomoh :)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    ...sem zvědavej na ten after teda, obvzlášť potom co nejmenovanej zakladatel tý události sám řikal že na after srát protože nato neni energie když se dělá kára...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: neni mi uplne jasny na co se me ptas
    ja jsem za svuj zivot udelal asi 2 letaky, tak jsem hrozne chytrej, jako vzdycky.. mas to dobry a hlavne vcas, coz je hlavni kriterium pri vytvareni letaku, zejo :)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: ale joo, dycky se nad tim zamyslim a dojdu k tomu, že klasickej rozpal řádků mě neba :) ..chtěl jsem, aby to vyplnilo spíš celej ten dolní obdélník/jeho rohy a velikost textu odráží důraz jednotlivých informací ? :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    No tak kdyz budu mit bordel v kufru a kdyz bude auto co ma jit na servis taxe par lidu vejde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam