• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: nemam karu, ani moc čas.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Spacak muj a trebuju na spani po parcich v londyne,sem nachciplej nedal bys cestu prez prazskyo povstani ps?

Na cisarsky sme nikdy nehrali- mayapur/cirkus, pohorelec ani nevim kde je :-D

Ale presne berem :-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A jinak zbyl mi doma po vikendu zelenocernej spacak Hannah, neni to neci?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: taky sem na to koukal jak puk, ale napsal sem mu, že si to odvezem, ať udá lokaci a čas a zatim neodepsal
    NEENA
    NEENA --- ---
    DRASTICS: haluz.. dnes jsem potkala v tramvaji toho Michala a rikal, ze ma ty desky v garazi, bydlí s Milanem a psal vam. cisarskej ostrov prej dva roky zpatky :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ty mejdany neznam :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dekuji moc, precejen je to skoda velky desky plny obrazcu z (mam ten dojem) jeste kdyz byl Kolotoc na Cisarskem ostrove nebo za hradem na Pohorelci jak byl "" Ale dekuji.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Michal Krečmer

Cauvec, mam problemek, pred rokem si kluci z kouzelneho kolotoce nechavali pokreslene palety u me v garazi ze si pro ne tak cca do mesice dojedou a zatim nic, nevim jestli to zarizoval Ondrej Kunc alias Jaroslav Klobouk Slida nebo Milan "Calvinium" Dymak ale uz potrebuji to misto vyklidit, tak jestli ma nekdo kontakt na ty kluky nebo jestli s tim mohu nalozot podle sveho?? "" Diky za odpoved ""Včera v 16:35 · Odesláno z mobilu""
    Kouzelnej kolotoč
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MASOO: uz jsem na ceste :-P Jakoze ted bydlim vsude, ale nikde :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MASOO: uz jsem na ceste :-P Jakoze ted bydlim vsude, ale nikde :-)
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: ses uz prestehovanej?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hale a jelikoz jsem nemakacenko a mam hovno co na praci, mam pul dodavky picovin na spaleni a matracogauco-zbytky na sezeni, co si zitra udat vylet do Kundy holy a obhlidnout flek, pridal by se dopo nekdo ke me a Vencovi????
    BPB
    BPB --- ---
    NEENA: a pak že nikdo nemá fotky z mejdanu :)
    NEENA
    NEENA --- ---
    BPB: vase slava se az hvezd dotyka, pronikli jste do ucebnic .) [ TLUSTEI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Hned v po rano si pro ne prijel
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TATONKA: Ty jsou roberta FDM
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Jsou nějaký nálezy? ID INXS postrádá zelený tričko s dlouhým rukávem, mělo bejt za bednama.

A co ty klíče, co visely dlouho na baru, ty se udaly?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A kdo by nam jeste chtel pomoct vylozit veci na sklade, tak sraz v pul 6 na strasnicky
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DREDKKA: hehe, prebiras moji dietne stehovaci strategii? :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    :)

Prago Union - Verbální Atentát
    http://www.youtube.com/watch?v=HQGs0F87lvI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam