• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    MASOO: no to jo ty pyčo
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: jeste hur vypada "podpadky"
    MASOO
    MASOO --- ---
    BIGG23: pravda;) asi jsem podvedome pouzila vzor podpatek:D
    to zas nemuzu ja, kdyz vidim napsano podpadek;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    MASOO: standard!!!
    MASOO
    MASOO --- ---
    SHAMAN23: jenze letos uz to byl standart...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    sem si nevšim že by měl kolotoč někdy nějakou dekoraci jinou než auto... ale neměla to bejt pruda, sám sem nikdy nebyl schopnej udělat víc než pověsit na něj plachtu
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: co nejsou vyhruzky??? zatim se o schuzku nikdo neprihlasil, do tebe jsem vkladala nadeje;)
    a jako je mozny, ze to nekdo zas pristi rok udela, ale ja treba rozhodne ne /a nejmene 2 az 3 lidi ze soucasnyho tymu rikaji to same, pokud jim to vydrzi)

SHAMAN23: to jsem taky nepochopila
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: muck
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SHAMAN23: vysvetli, tenhle tvuj nazor me zajima?

MASOO: Doufam, ze to nejsou plane vyhruzky :)

Dzony dekujem moc :*
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    MASOO: jojo to bylo i na nás (pokaždý)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MAGICM: moc pekny fotky, imho nema leto na podzim vubec sanci :))
    ja byl o vikendu v polabi a tam jeste vsude mozne dela cerveny blesky do zelenozlutyho pozadi psi vino
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: ty byli v ohradě
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    MAGICM: a jak že se povedla ta fotka s kolouchama že nezdrhli? pochybuju že jste táhli teleobjektiv. úžasný
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A qydo se plusickem prihlasuje, ze tam ma bejt este qyduv mergl, kterej nestartuje :) Pracuje se na tom!!! Zitra vyhrazeno
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Rekapitulace vozoveho parku :

Iveco - nezatačí prasklá řídící tyč
    Ducato - na odpis dle typka z technicky, radsi na nej koupit new papíry, esli se opraví
    Fordka - uz jezdi, jela prej 80 km/h
    Magirus - vypis od dekry je na svete, pohnem se dal
    Brumla - nema jen jednicku ktera by snad brzy byt mohla?!?
    Sharan - natreno na cerno, batmobil novy stitky na dva roky, ten nas prezije :)
    TIP
    TIP --- ---
    cau, tak je to tady, zatim na prodej z bejvalyho Q59 equipu:
    4ks earthquake 15" s reprakama PD158 vyrobene z kvalitni preklizky, za 5 tisic kus, nebo komplet za 16 000 (pro kamose se muzeme dohodnout mozna na naky korune slevy)
    a zesik QSC RMX 5050 za 20 000, pro kamose taky naka sleva
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: i ty experte :DD tak abych taky přihodil
    před pěti lety v pondělí jsem měl odletět do anglie na domluvenou práci od úterý. to znamená, že vejkend před tim ještě musim jet na slovensko na fesťák žejo!!! jak jinak. takže v neděli ráno v Blavě zjistim že nemám pas žejo a vobčanku jsem neměl (asi půl roku ztracená a nějak jsem si řek že jí mrdám když to po mě chtěj jenom fízlové) (btw stejně tak řidičák)
    slovenský fízlové pyčusové byli tak líný že prej ať si to vyřídim v čechách že se to moc nekontroluje a nevymámil jsem z těch zmrdů ani potvrzení o tom že jsem jim nahlásil ztrátu kundy zasraný.

takže letenka propadlá, nová podstatně dražší a navíc love za expres vydání pasu, kterej navíc oproti tomu levnějšímu na kterej čekáš dýl, platí jenom půl roku pyčo? místo normálních deseti let? no tyvole letěl jsem až ve středu a další sedmička náklady...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Smulu musim vybrat aby se mi darilo drzet to nekonecny stesti :-):-):-)a sry ze pisu kretn nenavidim ten foun dela si co chce je brzdneyj a seka se
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Citim se osizen, pac ja mel casu dost a jim se to nelibilo :-) Cely to proste byl sled koincidenci . . . . Jsem zvyklej resit odlety den pred, jenze jsem se prestehoval. Takze jsem se kompem abych si vytisk vse co trebuju nemoh n net . Soucasne sem ani neskamaradil
    kompa s mobilem coz pred tim slo. Nasledne si vyzved u dana spacak a jel nasarku. Tam zacly krecev brise, takze sem museel jitsrat do mrdkace -10minut, co me stalo stihnou czech in . . . . No paxem v utobuse zjistil ze jsem spacak zapomnel v dodavce na sarce taxem byl ochotnej loupnout po check inu taxikari 3 centa ze se tam se mnou za 15 min otoci. Dojdu do halya kdyby tyucha cekali tam kde se normal lidi schazej, mohli by mi ukazt kde co jak pac jsem tam byl 2 minuty pred zavirackou ale hledal je, pak jim volal a pak hledal prepazku coz me stalo 5 minut . . . . . Zktatka a dobre zase jsem to doslova prosral. Nekde si tu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam