• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: my se zenici prozatim asi nemame jak jet, tak bychom asi 2 mista vzali..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Asi bude ve ctvrtek misto v magirusu popripade snad bude volnej Sharan kdyz vymyslim jak prichytit to vypadavajici tahlo :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    PANIKA: jj rozhodne, a nejlip ty svicky palit casto a bez zbytecnyho povyku kolem :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: lepsi zapalit malou svicku, nez nadavat na tmu
    vsak si rozumime
    OTZ
    OTZ --- ---
    PANIKA: nj, ale to je beztak minimum co ted bylo videt. vyhazujou se bezne tuny denne.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: to je fer, hlavne ze se to jidlo nemuselo vyhodit
    OTZ
    OTZ --- ---
    no prej bylo vyprodano uz asi v 10, takze asi divocina
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Ale vše zlé se v dobré obrátí, rovnováha je všudypřítomná
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    PANIKA: :D No já si teď taky dávám slušnou rozcvičku závitů. Takže jsem to taky nedala, stejně jako Tonka. Všichni jsme marňáci
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    LU_UCA: vcerejsi vytrvaly psychicky aerobic u kubajze a mordy nas dost zmohl, takze jsme vstali ted... takze problem vyresen.
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    PANIKA: rada bych brzo, ale musim ráno venčit pejsky, takže to vidim až tak na 10. nejdřív, snad tamještě něco bude
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    LU_UCA: no kdyby to bylo extra lakavy, tak si to vezmem my se zenou, uskladnime to u nas a jen to nekdo nabere, kdo pojede autem, ja vubec nevim na kolik jsou holky (tonka se zenici) dohodly, takze nemuzu moc planovat... a taky uz vidim hvezdicky jsem od 0800 v praci :))
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    PANIKA: JJ to mám na mysli. Já navíc od tamtud jedu rovnou do práce, takže bych toho stejněna zádech moc neuvezla(z práce do Klánovic)
    OTZ
    OTZ --- ---
    to aby tam člověk šel už v 7 ráno, aby něco ulovil :))

někdo na procházku po městě dneska večer? zn.: světýlka všude ..:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    se tam zejtra potkáme :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    LU_UCA: my mozna pojedem sockou, zenice auto nema technickou, tak bychom mohli veci nalozit nekomu do dodyny a udelat gang/hromadnej transport..
    kdyz uz jsi to nakousla, tak at vedi vsichni
    [ Tisíc kilo / ostatniother / 18.10.2014 / CR - Praha - Piazzetta Národního divadla ]

nebo myslis neco jinyho?
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Zdravím ve spolek :) Kdyby byl někdo ochoten mě a moje miláčky hodit na párty, tak se nabízím, že vám uvařím čaj a něco k snědku... zítra budu mít možnost nakoupit hodně zeleniny za fajn ceny, takže bych mohla vzít rovnou ve větším aby bylo z čeho uvařit
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: tak doufám že to hraní bude v tejdnu, kdy mám krátkej tejden :D už by drážky potřebovaly protáhnout :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No včera jsem se byl podívat v Signalu na žižkově, kterej převzal Kaztrol (Milan), bylo tam narváno, že se tam nešlo hnout, šlapali mi na psa, na chudáka. Tak sem šel brzo domu, ale prej tam budem co dva tejdny hrát, to sem rád, protože si můžu během mixu skočit pro vinyl, co sem zapomněl doma, jak je to blízko.
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: treba loni to stalo za to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam