• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: ztratil jsem foun, zalohu mam v kompu v pze - ale zavolej Evžovi, ten ho bude 100% mit, mozna i Vamlor
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    Hoj, ma nekdo prosim cislo na Martina Holyho-Foola.. dekuju
    MASOO
    MASOO --- ---
    DASH: no jo, achjo
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Mám od Kubajze jednu černou mikinu S (s meďákem, kapucou a klokanem). Je mi velká. Chce jí někdo? Prachy kdyžtak dát Kubajzovi, mikina je k vyzvednutí u mě.
    QYDO
    QYDO --- ---
    KRISHNA: kdyby se nic nesehnalo, tak o vikendu na hala dovezu celkem dost preklizky, z toho mozno vyrobit nejakej kejsik
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    KUBAJZS: Pecka... Jo jo L
    ADYSSD
    ADYSSD --- ---
    Jo klidně daruju zehlicku teď je mi k ničemu stejnak
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    KRISHNA: viděl sem pár starších kufrů v garáži..zkouknu rozměry a dám ti vědět..
    DREDKKA
    DREDKKA --- ---
    KRISHNA: ok budu na to myslet az tam pojedu, kdybys sehnal neco driv tak akorat dej vedet
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DREDKKA: vůbec, bude mi ležet doma až do diktátu
    DREDKKA
    DREDKKA --- ---
    KRISHNA: jak moc na to spechas? Myslim ze u me babicky se nejaky stary kufr valet bude ale nemam pojizdne auto. Takze tam pojedu nejdriv koncem mesice.....
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: myslim, že je menší, než klasická přepravka, do který se to nevejde
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: krabice od bananu? neni to uplne ideal, ale lepsi nez nic...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Neměli byste někdo nějakej kufr, do kterýho by se vešlo tohle? Ono jak se to furt válí někdo v dodávce pod hromadou věcí, tak to dostává hroznej čoud.

Rozměry: 45x60x20

TIP
    TIP --- ---
    OTZ: cau, bohuzel neni
    BPB
    BPB --- ---
    NICKITA: supr, díky, ja to s tim vstáváním o víkendu taky moc nehrotim :)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    BPB: ok, mam 6 akrylovych barev + jednu jakoby neviditelnou a pak jeste nejaky spreje. Cas predani bych nejradsi resila operativne, neb nevim, jak na tom presne budu. Klidne ti to ale muzu nekam hodit. Si poslem cisla do posty a zavolam az ae vzbudim, ok?
    BPB
    BPB --- ---
    NICKITA: prosimtě, potřebovali bychom jakýkoliv :) , samo co nejvic barev, od každý fakt jen pár mililitrů (víčko cca), kdyby bylo možno..stavil bych pro to klidně kdekoliv zítra ráno/dopo ? díky ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam