• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    líbí se mi že o vajíčka je větší zájem než o ňáký masakry :-)

DASH: udělala si světu službu!
    DASH
    DASH --- ---
    KUBAJZS: taky chci vajicka,ale do crossu nejdu,mam ebolu.
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: viral tim myslis jakoze zumpal?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    3 xnidani prosim

Rudiku rudiku, dekuji ze jsi zvednul viral diskuse ;D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KUBAJZS: POkud zbydou, rád se jich ujmu v crossu! :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    KUBAJZS: dovez to na halu, tady se to neztrati
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    KUBAJZS: já chci takyy!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB: já tak v deset.
    BPB
    BPB --- ---
    KUBAJZS: du, dorazim po osmý
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    doufam, že je nebudete používat jako munici
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    TIP: ok věku ti je do crossu.
    TIP
    TIP --- ---
    KUBAJZS: fér, chci desinu, přines:)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Koukám rudá jede. Jde dnes někdo do toho crossu ? Teď jedu z jižních a mám asi 40 domácích vajec nechce někdo třeba 10?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: jsem rad zes nato kapnul, jsou veci ktere se do eteru nerikaj.. jestli tohle nechapes tak je problem jinde...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: )))) ses libovej
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: moc dlouho a dobre asi ne (otazka je jak muzes znas druheho dobre, dokud neznas dobre sebe a tady uz jsme u nejaky metafyziky :) ),tak jsem chtel prave nejaky zaruceny info od oldschoolovyho fanouska, ale nechces, ja to chapu, uzavremez to.
    BPB
    BPB --- ---
    Rudla asi naráží na to, jak Spiritual zavřou bedny do skladu na konci srpna, páč venku už je zima (teplota pod 23st) a pak jedou akce po klubech, nebo ne ? ale ja uz radsi nic nerikam..at tady z toho nedaleme druhy halomrdy :)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: je v tom jen velke sklamani, to je vse co ti ktomu ja muzu rict.
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    PANIKA: jak dlouhom jezdis na spirituali??? jak moc dobre se s nima znas??? vim ze se kolem spiritualu trochu pohybujes ale prece jenom, jinak by jsme se znali... opravdu nemyslim ze by bylo dobre se spolu otom bavit, uz jen kvuli lidem od spiritualu, me zustala trocha ucty)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: tos tenhle rok prosvihl uz dost prilezitosti, co vyhovujou zadani, napada me wake up, mejdan u koleji..
    jsem znamej spatnou paemti, takze toho urcite bude vic
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: rozumim, kdyby se ti to chteli napsat aspon do posty, tak mne by hrozne zajimalo co muze nekomu vadit na spiritualech.

WILDENBURY_SQ: samozrejme mysli psychicky vek, od te doby co je dospely, by uz podobnou kravinu neudelal :))

ja byl na masakru az diky kolotoci, kdyz zatahli tu palmovku (resp jsme prijizdeli a akorat jsem videl spoustu cetnictva), tak jsme se jeli mrknout do vysocan a musim rict ze i za tuto zkusenost kolotoci dekuju, protoze jinac bych nevedel jak to taky muze vypadat a ceho ze si jako mam vazit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam