• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KAB
    KAB --- ---
    WILDENBURY_SQ: burzum nevim co znamena, vizaz souhlas, ale fuck ne, o video nejde, je to mistr :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KAB: Tsiwe technařskej DJ s vizáží hipstera a tričkem Burzum...
    KAB
    KAB --- ---
    pan chirurg voe..
    Surgeon Boiler Room x Dekmantel Festival Live Set
    https://www.youtube.com/watch?v=Ww9VtKqprUY&feature=share
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    těš se na diktát
    Phantomlab - live @ Kiss my fat acid 19-11-10
    https://www.youtube.com/watch?v=y6SzSqU0flk
    OTZ
    OTZ --- ---
    KAB: mkay, ja uvazoval stylem prime akce :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KAKAO23: ok, diky za pripominky, zvazim je a pripadne zapracuju.
    KAKAO23
    KAKAO23 --- ---
    PANIKA: to s tim ukusovanim by bylo super, ale udelala bych to tak ze az tam bude celej text tak by ta jedna telka zmizela a pak by zmizel i ten text zustal by tam capek se zbytkem televizi a problikavaly by tam tri tecky ... jakoze tak nejak coz?
    KAB
    KAB --- ---
    btw kdyby jste v sobotu nemeli co delat, ale jakoze fakt zewl, prijdte se podivat na trapaky :)

[ Chlupy v želvě / workshopworkshop / 29.11.2014 / CR - Praha - La Tortuga Loca ]
    KAB
    KAB --- ---
    OTZ: ..tak kdyz je hlavni myslenkou se od massacru co nejvic distancovat tak rozdavat prave tam letaky a tim si natahat zvedavy mlady nevyskakany jesterstvo mi prijde jako kontra..
    maccacru se vyhnout velkym obloukem a to ve vsech smerech imho..

Peace :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KAKAO23: mne by se libilo ho odmaskovavat a zase zamaskovavat tema koleckama, jen si nejsem jistej, jestli to pujde nejak jednoduse
    ve variante kde se nudim jsem si rikal, ze by bylo pekny rozanimovat ty televize, pridne aby si typek pri kazdy vymene textu ukousl z ty co ma u hlavy, kterazto by do vymeny textu dorostla..

no kdybyste me nekdo chtel treba zamestnat na fulltime jako VJe, tak by me toho napadlo urcite spousta :))))
    KAKAO23
    KAKAO23 --- ---
    PANIKA: by bylo fajn kdyby ten text sel prilejvat po tretinach nebo ctvrtinach, a vzdycky by to zapumpovalo kdyz by se tam pridal - jako tlukot srdce treba...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: prvni nahled, pripominky vitany, ten text tam budu sypat po castech, jeste uplne nevim animacne jak, ale na neco prijdu.
    jmenuje se to pracovne sega moudro, protoze ten druhej projekt se shamanem bude kolotoci moudro.
    hvd peace neni, protoze nema diakritiku a radsi nez ji tam doprasit napnu svoji usili jinym smerem.
    pripadne se da zvolit bezpatkova varianta tohohle fontu, pripadne uplne jinej odsud
    Stencil | České fonty - galerie českých fontů ke stažení zdarma
    http://www.ceskefonty.cz/kategorie/stencil/
    nejsem si uplne jistej pohybem toho motivu, mozna to nakonec budu animovat pres scale a motion blur
    premejslim jestli to periodicky invertovat...

diktat 2014 sega moudro v1 nahled
    https://vimeo.com/112895519

+shamane az bude hotovej ten nas projekt, tak bych to k tomu nejak primontoval jeste a zaroven pak bych udelal ten stopmotion navod, kdyztak pujcim z prace jedno dve svetla, goprocko a stativ
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    mukoko,o)
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    to bylo teda pekny pondeli..doufam, ze vsem zucastnenym je stejne blbe jako mne..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: taky na tom makam jak černej
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MASOO: dobre ze to bue nejak vyuzity. Co vim taxe netyka nasi halicky
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: hh v 10 jsem se probral podusenej vyfukovymi plyny pred crossem, kdyz mi za hlavou vysypavali popelnice, prejel prahu ani nevim jak a tedka snidam veceri a ladim se do party modu ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: A jak ses vyspal, Kájo? :)))))
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: to me taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam