• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak nakonec pochvala Kubajze před nastoupenou jednotkou. Někdy na jaře jsem vyndanej jak chléb z tašky domluvil kšeft s Kubajzem na mejdanu, že udělá trička našemu výzkumnýmu teamu v práci. Slovo dalo slovo, v práci jsem to v kocovině nadhodil, nějak se to ujalo... No dobře, čekal jsem na to do teď a málem mi vypadaly 2. a narostly 3. zuby, ale výsledek (poměr cena/výkon, trefení barev, ostrost kontur) stojí za to! Z mobilu, takže sry za velikost a kvalitu, rozmazaný to samozřejmě neni ani trochu a ten font je cca 16 (docela malinký na sejto imo), aby se Kuba neurazil... :)

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    spíš když už jsme u tohodle tématu, tak kdo jste byli na nějaký akci v Liběchově a pamatujete si Ondru co měl pár fajn vystoupení na didgeridu a kromě toho celý léto baskuje v Praze na venclu, tak vás asi stejně jako mě překvapí, kam se nechal koupit....
    https://www.facebook.com/video.php?v=10205292045690718
    jsem fakt nepochopil tohle. chraň vás ruka páně mu hodit drobák!!
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: v pohodě, thor steinar vlastní arab...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ZOLEK: lool, ještě ten obrázek k tomu :)))
    jak si na to přišel vůbec? Nevypadáš jak odborník na módu .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    imho on topic tady taky :)
    byl jsem o vikendu a chtelo by to to misto udrzet, dik za podpisy

Měli jsme odvahu, máme mít strach?
    Tento víkend, jsme se společnými silami pokusili kultivovat a alespoň částečně obnovit potenciál opuštěné a chátrající budovy v Jeseniově ulici (č.p.60/786). Budovu jsme vyklidili od nahromaděných odpadků, které z domu nedělali nic jiného, než nepoužitelnou a nebezpečnou skládku. Večer jsme budovu z důvodu vlastní bezpečnosti zajistili a uchýlili se společně do dvou místností. Bezpečně jsme se dočkali rána. Dočkáme-li se i dalšího rána, není už jen na nás. Ačkoli jsme totiž měli dost odvahy i důvodů k tomu, abychom zlikvidovali skládku skrytou v budově uprostřed města, bývalou polikliniku, a uvedli do pořádku a začali ji využívat k potřebným účelům, hrozí možnost, že ji budeme nuceni opustit a za naše jednání budeme perzekuováni.

Pokud nemá naše práce přijít vniveč, pokud nemá být budova opět ponechána napospas, pokud nemá po odvaze přijít strach. Pokud se nemá strach stát opodstatněným, nesmíme na to být sami!

petice:

Podpora projektu sociálního a kulturního centra KLINIKA - Petice24.com
    Podpora projektu sociálního a kulturního centra KLINIKA - Petice24.com
    http://www.petice24.com/podpora_projektu_socialniho_a_kulturniho_centra_klinika

projekt:

projekt.pdf - Disk Google
    projekt.pdf - Disk Google
    https://drive.google.com/file/d/0BwRDCEZumu2AZmNTSnRxQ1pMR00/view?usp=sharing

foto:

KLINIKA DEN PRVNI Photos by projekt_KLIniKA | Photobucket
    KLINIKA DEN PRVNI Photos by projekt_KLIniKA | Photobucket
    http://s1376.photobucket.com/user/projekt_KLIniKA/library/KLINIKA%20%20DEN%20PRVNI?sort=2&page=1
    KAKAO23
    KAKAO23 --- ---
    KAB: 40.41 minuta je moc nejvic:D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KAB: pekny a respekt, protoze ja bych se posral mit 2cm za zadama takovejch jesterhipsteru :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ZOLEK: :))) Tak to nás pan Chirurg celkem utřel.
    ZOLEK
    ZOLEK --- ---
    HEINZZ:
    KING_JOHN_KILL: To neni Burzum triko ale Bambi bootleg od African Apparel http://store.africanapparelstore.com/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    já bych to tak černě neviděl, na koncerě Marilyn Manson sem byl poprvé, když mi bylo 14, se satanistama sem vyrost, mam kapsáče thor steinar a stejně si myslim, že jsem celkem sluníčkovej člověk :)) Týpek spíš vypadá, že nemá co na sebe, tak bere, co je...

KAKAO23
    KAKAO23 --- ---
    KING_JOHN_KILL: jsem to myslela spis tak, ze vi moc dobre co nosi na sobe, ze to neni nahodny vyber s tim ze nevi co tam ma a proc to tam ma.)
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    KAKAO23: no podle tricka prave docela jo
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Різдво диктування
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PANIKA: Super, očekávej, že se ozvu (až budu mít podklady,, což nevím, kdy bude)..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: muzu zalaminovat v praci...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Dneska jsme byli s Danem v Magirusu spočítat co zbylo na baru. Je možný, že jsme neodhalili všechno, páč tam bylo hrozně moc krámů a nebylo úplně v našich silách se prohrabávat až do dna. Objeveno bylo:

vodka božkov: 2 a půl flašky
    rum božkov: 8 velkých + 4 malý flašky
    griotka: 3 flašky
    zelená: 10 flašek
    finská vodka: 1 flaška
    amundsen vodka: 5 flašek
    amundsen likér: 2 flašky
    asi domácí asi slivovice: 1 flaška
    morgan: 3 flašky
    havana: 5 flašek
    broskvový likér: 1 flaška
    stříbrná tequila: 2 flašky
    krabicák: 3 krabice
    jabko džus: 14 krabic
    pomeranč džus: 11 krabic
    cola: 8 flašek
    sprite: 4 flašky
    energiťák: cca 20 plechovek
    club maté: plný - žádný, prázdných hromada (našli jsme jenom 1 bednu, ale mělo by jich bejt víc)
    maté cola: plný - 13 flašek, prázdných hromada v odpovídající přepravce

Teoreticky by tam měla být ještě voda, ale nenašli jsme ji.

Posílám i Koilovi do zpráv, jsme tak domluvený. Dan dostal nápad nechat vyrobit (zalaminovat) pár nápojovejch lístků a dát je na bar pro barmany, aby věděli, kolik co stojí. Až mi Koil pošle seznam a ceny, tak jich pár udělám, je to levný.

Jinak Dan zrovna za pár minut přistává pracovně v Kyjevě a vrací se až ve čtvrtek 11.12., kdyby někdo nevěděl.
    KAKAO23
    KAKAO23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: on zas na idiota nevypada hele...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    HEINZZ: Proto říkám hipster, většina hipsterů nechápe, co nosí na tričku, ale je to cool a vymezujou se voe, mají vlastní názor! :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: ja, ja šmeks gut nejvíc od 17tý min dál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam