Můj 9,5 roku starej příspěvek, co jsem tu vyhrabal někde z útrob nyxu, skoro bych zatlačil slzu:
Na czechteku sem měl mikráče v jednom gramáči a taky sem se rozhod, že si ho s kámošem dáme na půl. V tý době sem ještě neznal jeho konzistenci, tak sem ho hodil do energitky a co se nestalo, odrazil se a vyskočil mi do trávy :) Byl to mikráč za poslední moje prachy, tak sem si řek, že ho prostě musim najít, byl sem už docela zkouřenej tak sem se na tom trochu seknul :) bylo těsně před setměnim, tak sem musel fakt chvátat... No asi po 20ti minutách přebírání každýho stébla trávy a každý kuličky bahna pod tim sem ho v největšim zoufalství vyhrabal :)
Pak přišlo na řadu to půlení, což taky nebylo nic moc. Nejdřív sem to zkusil jako mezi zubama (nešlo :). Pak sem to vzal mezi prsty, položil do tý energitky a přepůlil normálně nožem. Když sem se na to ale podíval, tak to bylo přepůlený stylem asi jedna čtvrtina a vedle toho ten zbytek, tak sem to rozkrájel na další mikro mikráče a nějak zkonzumoval.. Stejně to moc nešlapalo :)