• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DASH
    DASH --- ---
    WASHO23: ani nahodou..do gramcu se vyplati investovat.na tomhle si ani nezahrajes.
    KAB
    KAB --- ---
    WASHO23: nikdy jsem na to nesahal, ale uz z principu nikdy..koupis, trochu se na tom naucis, osahas, poznas Tcka ktery jsou vsude a budes v prdeli :))
    takze urcite "trochu" priplat a mas pokoj na x let, ne-li celej zivot..

imho jen muj nazor, jestli je koupis, docela me zajima jakej to ma motor atp :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BUKACEK: jasny buky, ale tech par supu je furt vic jak trikrat tolik minimalne a jelikoz to budu dost mozna zas prodavat za rok tak zvazuju moznosti
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BUKACEK: to podepisuju
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    WASHO23: hele ani jsemto necetl, ale ses v ANGLII vole..tam poridis vojety tecka za par supu...od kud myslis ze mame skoro tady vsichni od wintermuta gramce?poslal nam je z anglie:))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    WASHO23: budu to mít jen "na doma"
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    co si myslíte o těhle gramcích?
    Sony decks dj ps900 with numark mixer £180 | United Kingdom | Gumtree
    http://www.gumtree.com/...ecks-turntables/sony-decks-dj-ps900-with-numark-mixer-%C2%A3180/1092906811
    myslim o značce. je to direct drive (páskáč nechci), co jsem tak dogooglil tak je začli asi dělat 2007, cena se zdá fér jestli budou v korektu...
    takže dotaz vlastně zní
    někdo náhodou zkušenosti s něčim jinym než technics?? :) má cenu kupovat něco jinýho než SL 1210 mk2?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: whooo redidylko, onehda jsem pres prazdniny renovoval dvirka od Hlavnich Uzaveru Plynu a vymeniky v panelacich, procez jsem ke konci druheho mesice mel velike bolesti hlavy a vidal halucinace maleho bileho psika..

ja jsem mel onehda ke kabelum takovy barevny gumicky, ktery se navliknou u konektoru na kabel a hned vis.. bud ze rozlisis primo oba konce kabelu, anebo prave otestovanej zelena, neotestovanej cervena

jen to nemuzu vygooglit, ale bylo to fakt za pakatel..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: No on je jen jeden vadnej kabel, kterej vozíme už dlouho a já ho čas od času zkusim, jestli se třeba sám od sebe neopravil.. tentokrát sem to nechal vyzkoušet šamana :))

Jinak dneska sem koupil hromadu šmirglu, drátěný kartáče, kotouče, flexu, arvu, ředidlo, připravte se na odrezovací akci č. 1
    BPB
    BPB --- ---
    KUBAJZS: yes ! chce to všechno projít, zkontrolovat, vyhazet spatny kabely..aby priště bylo o dva výpadky zvuku míň
    LAN23
    LAN23 --- ---
    KUBAJZS: v sobotu by sme tam meli vsichni sejit, a zacit zabydlovat svoje kamrdlíky ,)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: jo!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Tak magiruse uz hreje teplo domova;) co dat o víkendu nejakou brigádu minimálně vyložit cajky a trošku pouklidit sklad hm?
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    INXS: už si taky stěžoval, v jinejch auditkách už je to přepsaný na Štěpán spidervepř
    INXS
    INXS --- ---
    TATONKA: štěpán owa :D
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Dobrá tancovačka..rád sem vás viděl :) Díky
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: ale di ty, diktát, normálka.. tvrdý slova, vyjmenovaný y a kdybyste,nejste a tak dále
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    o co jsem přišel? hodnotili jste kdo nejlíp sfouknul high-line? :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja dekuju za vybornej mejdan! jiz se tesim na dalsi
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Výsledky DIYKTÁTU:

celkový počet bodů: 63
    celková počet soutěžících: 33

1. místo (0 chyb): Jan Vetešník, Frančesa