• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: coby drobneho akcionare KK by me zajimaly pripadny odhad celkovych nakladu na plachtu od a.s. a od lukase a podle toho bych klidne prispel i mimo bezny ramec.. radsi bych lukase, protoze ho znam.
    (priklad, at rekne acid story ze ocekava 10 hodin*150 a barvy za 2000 treba, vim ze to nebude presny, ale takhle se to moc neda rozhodnout)

TATONKA: nejaka spina? pomluvy mam rad, pokud se teda netykaj mne :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: Mě napadá FILAS666 :) už jednu plachtu nebo dvě udělal ... jsou to spíš obrazy, ale dobrý! Trocha uv barev a bylo by.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Čau, znáte někoho, kdo umí malovat a udělal by pro KK plachty? Ten kluk - Acid Story - tak z něj vypadlo, že by chtěl zaplatit náklady (jasně) + by chtěl tak 150 na hodinu, protože se momentálně živí pouze zakázkama tohohle typu (nemá jinou práci). Potom, co jsem mu řekla, že jsme chudý, tak napsal, že by to šlo i levnějc, o kolik nevím.

Po rozhovoru s Danem předpokládám, že KK ani po Diyktátu nemá ani nechce dávat někomu moc peněz za výrobu (sice ultimátních) dekošek. Ale teda nutno podoktnout, že nějaký plachty by se fakt hodily. Technickej stav těch starejch radši nebudu popisovat..

Taky připomínám, že od MASOO (díky!) máme plachtu určenou přímo na tenhle účel a je fakt velká (2 krásný dekošky z ní můžou bejt). Je mi jí vždycky líto, když jí vidím válet se u nás v obejváku, chudinku nevyužitou..

Takže otázka - mám zkusit ještě Acid Story, jak moc si může dovolit klesnout s cenou? Případně ještě kolik jsme teda ochotný za to vypláznout (předpokládám, že minimálně náklady (barvy) bude chtít proplatit každej)?

Nebo máte někdo jinej kontakt na umělce (nic proti amatérům, ale čmáranici umím nakreslit i já, ale hezký to nebude)?

Napadá mě akurát HLUKAS, kterej dělěl nějaký plachty v minulosti (teda spíš nám je půjčil a už u nás zůstaly), ale zase si říkám, jestli pro nás ještě bude chtít něco dělat, když jsme nechali ty minulý plachty zplesnivět... (ta co mám teď k pomalování je z banneru, ta nezplesniví).

Takže? :)

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: dobrej skvost :DDD
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: Letenka 1700,- a ubytování ze soboty na neděli 420,- v hostelu.
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: tak na tohle bych jel hned))) aale))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    "Kamarád mu prý sdělil, že mu vypomoci nemůže, protože si na ně taky nevzpomněl." :D
    BPB
    BPB --- ---
    prodam listek na acid house party v Londýně - 6.2.2014 - viz: https://www.facebook.com/events/804108539639523/ , kdo jedete..nechcete se pls zeptat někoho..zda se nepřidal? díík :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    vezu babu zas do nemocnice za sestrou co minulej tejden iktus, kze az vratim, dovalim - odpo/večer
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Kdyby nekdo chtel pomoct zejtra zamakat na magirusu, at dorazi na halu, budu tam snad nejak od rana
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    zejtra vánoční kometa na radiu23, kdyby si chtěl někdo zahrát, ať tam nedělam ostudu.. :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: nene.. byla husa a do zlatova.. křupavá... :D :D
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: taky bych dal...
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT: :)) řek týpek co dal přednost kachně od maminy před vanocim cyklovýletem ,D
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: čeho "sjezd " :D :D
    BPB
    BPB --- ---
    DOMIE: ja sem spis zvedavej na to šplhání na kopec :)) potkáme se tam teda..ja to vemu možná na kole a dam si novoroční noční sjezd :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hh vanocni americkej troll ;P
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Jsem v USA.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No jasne
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: kopec ? , jako na točnou jo ? fiiha :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: A co budete na strese prumyslove budovy delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam