• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Omlouvám se za tapetu, ale myslím, že to sem patří:

Magirus hardwork party vol. 1.

VETE
    VETE --- ---
    BIGG23: Myslim si, že u tohohle PFka by nejvíc sedělo - Be wired ;))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    QWWERTY: já se neomlouvam, ale ospravedlnuju ;D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    BIGG23: me se omlouvat nemusis, ja sam mluvim anglicky jak opice ...ale jak k tomu prijdou prave ti delfini! ;D
    BIGG23: pouuziva, ale proto, ze americani sami neznaji vlastni gramatiku - viz ten link z obrazku
    10 Words You Need to Stop Misspelling - The Oatmeal
    http://theoatmeal.com/comics/misspelling
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Neni to gramaticky správně, ale používá se to....
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BIGG23: google translator funguje tak, ze paruje pouzivany fraze.. neparuje spravny fraze. tak proto (a rozhodne nepouzivej gt jako spellchecker..)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Měl jsem za to, že divný je wierd a koukal jsem teď na google translator (jasně je to google translator) a tam vylezlo divný, což byl účel. Ale chápu, že se pro tohle vyjádření používá weird. https://nz.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090203051456AAktfUF
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    QWWERTY: Tak sorry pánové .... chybička se vloudila .... příště už nic dělat nebudu ... je mi pak líto zvířat ....
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    co znamená "be wierd" ?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    VETE
    VETE --- ---
    PANIKA: Dává ;) až mi pošle skicu, tak jí nahodim, ale psal sem mu, že to dořešíme, až se vrátim z Japanu... Odkud Vás všechny zdravim btw, je to tu TOP, furt kydá a za chvilku už dem mejdanit, páč sme o 8 hodin napřed :P

PANIKA
    PANIKA --- ---
    VETE: no a nejaky reference na nej, kdyz uz tu jedeme groupthink?
    VETE
    VETE --- ---
    Vojta mi psal, že to udělá za matroš... Takže jediný náklady budou barvy, na kterejch se fakt nevyplatí šetřit, takže bych rozhodně bral molotow belton, což je asi nejkvalitnější kena na trhu... akorát stojí jedna 105 korun, ale maj největší spektrum barev a myslim, že bych vyhandlil v graffnecku třeba 10% dolu ;) minimálně to můžu zkusit...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TIP: Jo no. Ale v tomdle se dle mě krásně projevuje takovej ten střet zájmů, kdy se rozhodneš, že se budeš živit tím, co tě baví, což má zároveň za důsledek, že si za to říkáš o peníze, protože tě to živí. Kdyby krom toho makal někde jinde, tak si může dovolit udělat to klidně zadarmo. Ale jako 150 na hodinu - to když mi napsal, tak jsem skoro spadla ze židle. Zas na druhou stranu grafici, co dělaj na kompu si říkaj klidně 200-500 na hodinu a ani u toho nemrknou. Samo, že ne pro techno kámoše .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Sarka umi fakt krasne malovat ;)

TIP
    TIP --- ---
    civoe 150 na hodinu za soundsystemackou plachtu wtf
    VETE
    VETE --- ---
    PANIKA: barvy ve spreji sou akrylátový, takže safe ;)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    [ Plachty na tekno a psy axe, vymena navodu na DIY vyrobu plachticek... ]
    tady se uz nekolik let shodujou na tom ze:
    akryl
    rolovat neskladat
    a jses v pohode..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    VETE: Jo! A zjisti rovnou i cenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam