• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TATONKA: presne toho jsem si byl vedom, cili bych este rozvinul myslenku, ze je vychcanej debil ;)

Premo to je jak ty kupci co se s tebou dohodli na koupi pozemku, pak se spojili s majitelem a vyjebali s tebou. Na jednu stranu prokazali velkej talent, ale nadruhou coze sis to o nich myslel?

Zivi se s tim jen proto, ze mu zase jdou lidi na ruku, misto aby ho poslali doprdele. Z myho pohledu je jeho talent promarnen, neb zase povysil z diy zabavy do konzumni slapky, RIP, skoda talentovany duse

TATONKA
    TATONKA --- ---
    BPB: BPB: Za mě je to debil proto, že v první chvíli, kdy jsem se ho ptala, jestli by neudělal plachty pro kk, tak řekl, že s radostí a že to udělá jen za náklady. A pak todle, no... Jinak, ale souhlasím s tebou Přémo viz - jak jsem psala níž: [ TATONKA @ U Kouzelnýho Kokotoče ]
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS:
    TATONKA: Ste nějaký hustý trochu koukám. Posílat někoho do prdele a nazývat ho debilem za to že si týpek řek 1OO,-/hod za svůj talent. Nechápu co byste chtěli? všechno nejlíp, aby nám snad lidi dělali zadarmo ne? Neni z "naší family" tak si řek vo nějakej peníz..to je toho... a už mlčim teda..ale číst tady nadávky na lidi mě fakt nebaví jako
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: tak když koukám na tu sestavu s Marešem a veronou, tak ty devatsky vnímám jinak...
    COYOT
    COYOT --- ---
    SKAFF: :D jako kdybych tam do někoho prudil tak ani nevrknu, ale vytáhli me z hajzlu kde sem si byl opláchnout hubu, žádný výtržnosti sem nepáchal .... proto ty kecy... ale následoval konar, takže na kolena a už me táhli jak střelenou svini :) takže tak .)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    COYOT: Vodka > blby kecy > do drzky. To mi teda prijde jako zcela klasicky, predvidatelny prubeh takove situace.

Ale mozna jsem zaspal a za blby ozraly kecy se dneska dava neco jinyho nez po drzce? :]
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: jak sem psal v události.. do Karlína se mi nechce ,, dostal jsem tam po držce kůli nakejm blbejm kecum po pár vodkách... samej fašoun u vstupu... to uřž bych snad na ně šel jako naposled na SNAP do Karlovek než tahle vykurvená Karlin Hall
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: multiplikovala jsem proto, aby všichni viděli, jak jednání s ním dopadlo. veřejně a pro všechny od začátku až do konce. a konec nastal.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: Je to debil, ale plýtvat cennou energií na to někoho posílat doprdele a případně mu ještě vysvětlovat proč .. na to je moje energie příliš cenná :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: how much?
    KAB
    KAB --- ---
    BIGG23: Koupíme hromadne? Decodekl by sel taky, takze jsme pro 3+1 zdarma ok ne
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: A lístky?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    mam volnej pokoj k pronajmu na roubence.. by chtel nekdo zmenu))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    Punktujem na jihu carodejnice by chtel nekdo zmenu)))
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Tady nejake foto, kdyby to bylo moc kompromitujici tak to smazu.
    silvar 2014 - an album on Flickr
    https://www.flickr.com/photos/vykutalena/sets/72157647769549824/
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    cus, potrebuju v utery nebo stredu odvest, idelane skrini veci z chodova kamsi... shanim nekoho kdo to dela a nezere..tzn. ze rad zaplatim, veci nosim, ale do kapsy hluboko a noze na krku, pic.
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: tenhle vikend to bohuzel nedam, ale uz jsem o tom mluvila mockrat s sarkou i s tonkou, ze by to chtelo s plachtama neco udelat... a ze to udelame :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: cool, mne to jezdi co pulhodky, tak si rekni kdy kde mam bejt (jezdi mi to na masarycku, ale dovalim), pripadne fakt neni problem prebehnout na hlavak a dojet tu pulhodku..,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam