• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: how much?
    KAB
    KAB --- ---
    BIGG23: Koupíme hromadne? Decodekl by sel taky, takze jsme pro 3+1 zdarma ok ne
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: A lístky?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    mam volnej pokoj k pronajmu na roubence.. by chtel nekdo zmenu))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    Punktujem na jihu carodejnice by chtel nekdo zmenu)))
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Tady nejake foto, kdyby to bylo moc kompromitujici tak to smazu.
    silvar 2014 - an album on Flickr
    https://www.flickr.com/photos/vykutalena/sets/72157647769549824/
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    cus, potrebuju v utery nebo stredu odvest, idelane skrini veci z chodova kamsi... shanim nekoho kdo to dela a nezere..tzn. ze rad zaplatim, veci nosim, ale do kapsy hluboko a noze na krku, pic.
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: tenhle vikend to bohuzel nedam, ale uz jsem o tom mluvila mockrat s sarkou i s tonkou, ze by to chtelo s plachtama neco udelat... a ze to udelame :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: cool, mne to jezdi co pulhodky, tak si rekni kdy kde mam bejt (jezdi mi to na masarycku, ale dovalim), pripadne fakt neni problem prebehnout na hlavak a dojet tu pulhodku..,
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Paniko chlastat taky nebudu taxe muzem dopo nejak sraznout a jet autem, brejle mam

A kdyby dorazila naka zenska pohlavi, nebo vytvarneji ladena muzska je treba renovovat stary plachty, zacal bych cernou zacernovat oprany plochy ale neni akryl farbicka, tak pokupte dyztak a proplati se
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Velkej dik, za peetik netrebuje vyvazovat detaily zlatakem a vdek mescem stribra

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A at si strci doprdele psytrance, ted me zpetne mrzi ze jsem ho na internetech podporil sirenim jeho stranek
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tonko posli ho doprdele prosimte ... At prestane vysvetlovat hovna, zase kurata na czechteku ... Ja sem chudak co se musi na vasem technu prizivit, esli nechape DIY tak moc nepobiram proc potreba multiplikovat korespondenci s nim
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Vlakem z hlavaku asi 20 minut kdyztak
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Acid Story:
    (takže na to asi serem...)

Jinak materiál na barvy vypočítám, ale šlo by asi o jedno UV balení barev... to by bylo třeba okolo litra s tim že nějaký barvy zbydou na příště..
    Za práci...? já fakt nevim ty jo... vždyt sme se ani nedohodli co budeme dělat...
    Já zadarmo pracovat nemůžu protože nemám jinou práci než podobné záležitosti, ale už minule jsem říkal že nechci moc.. třeba tak tu stovku na hodinu.. jako podle mě to bude práce třeba na 3 dny minimálně.. i s návrhem a tak..
    Nevyjde mi to asi míň než za trojku pro mě plus materiál..
    Dělám věci do detailu a dělám je tak dlouho dokud nejsou dokonalé jinak to neumím, ale výsledek i utopený čas je potom vidět.. představoval bych si plnobarevnou UV plachtu s mnoha detaily kde budou schované nejrůznější haluze a tak.. na psychedelikách zaručený efekt bohužel zadarmo opravdu dělat nemůžu.. jako upřímně plachty tohoto typu stojí v psytrance komunitě okolo desítky minimálně.. pokud kupuješ od fluorobotanics nebo nějakého umělce již trochu popularizovanýho ...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: kalit se mi moc nechce, ale kdyztak nemam problem prijet rano vlakem
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: I am IN
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No, nemam brejle ani pro sebe, musel sem si pujcit qydovo lenonky
    Jinak koketuje se s myslenkou tam ject uz nejak vecer v sobotu, zakalit a zacit rano.. v magirusu se vyspi pohodlne 5 lidi, jsou tam molitany. Uvidime, jestli by nas bylo vic.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    nebo pockat, zkusim u my novy domaci projet garage, tam se dost mozna najdou i nejaky spravne cyberpunkovy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam