• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Suotam, zitra volam snad budes a vemes

A vim ze jsem predpotopni a mam vitat, kdyz ja ty internety objevuju postupne a nesleduju ty auditka co zerou cas ... Krom svlecenejch a upskirtu, to mi za to STOJI ;P

Hhhh

http://zpravy.idnes.cz/...y-mladik-a-snupal-hlinu-129-/krimi.aspx?c=A110419_092349_hradec-zpravy_klu
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nepojedete dneska nebo zejtra nekdo z haly kolem branika? mam u vas od diktatu strobokouli a tocicise ruce.. tak byste mi to mohli hodit do dilny.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tak prej vám mám sem hodit nějakou variantu na Rave Against Valetnine... Drax dostal RARko se zbytkama, co si pak vyberete. Tuhlenc je jeden nástřel. Češť...

DOMIE
    DOMIE --- ---
    KUBAJZS: mam to v planu na nedeli... sobotu nedavam skrzeva patecni akci
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    aha.. tak tedy za týden. = )
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Az za tyden
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Nebudete dneska v signálu..? zašel ybch po práci na pivko a dlouho sem vás neviděl klucíí..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A uz je pestehovanej Jamesovo bordel? Pac to byl jedinej nepocitam ten tvuj, zbytek je narovnano a uklizino??
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KUBAJZS: tak my 2 jsme domluveny, ale zacnu, at se ostatni nestydej
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Kdo všechno pojede v sobotu na halu ? Chtělo by to tam trošku( pouklizet máme tam ze všech největší bordel) a udělat něco na Magirusu.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: vitej
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dik murphymu a otazkarovi, zajimaci obrazky ;D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Vona je i nejaka aferka s dodavkou ? ;P :))) o ty jsem este neslysel
    BPB
    BPB --- ---
    musíš sem víc přispívat, chybí mi tvoje metafory a glosy, dlouho sem nic neslyšel ještě vo Kubajzový dodávce a tak :)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bavi me z prdele dejin vyhrabavat krasnou hudbu, oldschool a muj novej nejoblibenejsi set, zprvu sice micha jako prema,ale paxe zlepsi ;) bohuzel jsem slysel jen prvni pulhodku, paxe mi to jal sabotovat zmrdofoun http://m.youtube.com/watch?v=c3LhXtrNl0M

VETE
    VETE --- ---
    WASHO23: To už ne, ale na welcome party, první a poslendí party Version2 ( nebo co to bylo ) ještě jo ;)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    VETE: každopádně v rumunsku 12 kde jsem spoustu z vás včetně jeho a tebe teprv poznal už Kubajz máňu neměl, takže to pro mě bylo docela překvapení :D
    VETE
    VETE --- ---
    WASHO23: Kubajz shodil háro v létě 2012, ne?..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam