• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: Původně sem to dělal jen na A4, převektoroval a barvy dodal jen do A4, ale myslím že udělat na A3 by snad šlo. Já sem u toho málo přemejšlel s formátem :(
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: No jako sirka je jako u A3, ale vejska je mensi, pac to byl proste nestandardni format. Este bych klidne idelala i A2 aspon jeden, dva kousky, ale to by chtelo podklady ve vektorech, mas? Podklady co jsem dostala byly pro A4 a to se bojim, ze by se pri zvetseni na A2 moc rozmazalo.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TATONKA: Oksanka a big jsou kolotočí akcionáři, ty ho maj free a u Peetika neni o čem, když ho maloval :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    AD vsichni zajemci o plakato obrazek - schovam ho komukoliv, ale Dan by byl rad, kdyby se mu aspon castecne povracely naky naklady. Kdyztak tisknout dalsi neni problem.

Hosil by se nekdo, kdo by je rozhazel na naky proflakly mista typu Tortuga, Hradby na Vysaku, Bracha, Signal, Propaganda a ja nevim co este, naky napady? Urcite taky na halu a trafacku, ale to je jas. . V Husu uz taky jeden je.

TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: ajajaj :D sem myslela, zr mi to posles do posty.. to mi bylo sedumnact a byl to muj prvni kk mejdan ever. Borotin 2009, v patek nejlepsi party, v sobotu trosku horror acid v my hlave. Pod satkem jeste zbytky dredu.. tyvole v lete uz to bude sest let. Nostalgie jaxwin. To sem na techno jeste jezdila vlakem :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    A můžu taky jeden? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: když to zaplatíš :)))
    OKSANKA
    OKSANKA --- ---
    TATONKA: ja bych si taky jeden vzala :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: A vubec, když to máš za takovou skvělou cenu, co to tisknout častěji? Rád bych si udělal chodbu plnou obrazů :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: Jeden mi schovej :) Díky!
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PEETIK: A3 a vypada to skvele
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: A4?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAB
    KAB --- ---
    TATONKA: krasna prace :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: mimochodem, jeden ten plakát vyšel na 23 kč :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Plakaty jsou na svete.

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    tak kazda ruka dobra, v 17 na hale nakladat . . . no znate to, cca 6-7 na miste mejdanu, kdyztak volat 731174772
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    pfff kavárnu kde se dělaj burgery a budeš tam dávat na stůl každej den nový noviny, akorát budou o 30 let pozadu

...a o víkendech autorský čtení, kde se nebude číst ale hodnitit kdo má lepší instagram
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TIP: jj - už nejsou devadesátky, ani "nulky". dneska bych si troufnul tak leda na nějakou lidovou nálevnu.
    TIP
    TIP --- ---
    (vsechna cest a respekt bertasoj)
    TIP
    TIP --- ---
    mit hospodu je za trest....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam