• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DASH: aha :))
    DASH
    DASH --- ---
    TATONKA: A mne jeste psala ze prej lidi co tam bydleli tam den predtim uklidili a zametli...a pak tam prisla zver jako ja:)))) a ze se to mezi trafackarema resi, ten bordel :)))

TATONKA
    TATONKA --- ---
    OTZ: vojta, co tam bydlel, vypadal smutne, ale spis z toho, ze se musi stehovat,nez z toho ze tam je bordel. Bych ji na to napsala..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SHAMAN23: je v nadobe, ze ktery couha konska maska, bud na hale nebo v koilovo dodavce.
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    sem nějak během balení provařil černou mikinu co má na zádech červenej kolotočí xicht, nenašel ste jí někdo?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Jinak kolotoč z trafačky dostanem za odvoz, když odvezeme pár pytlů bordelu. Shánim 1-2 siláky, co by mi to večer pomohli naložit.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    NICKITA: To bylo Uzi? ;)
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    kucí co děláte 30.dubna 1-2.května? nehodíte snama czarotech ?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KRISHNA: dost slušný, ještě zapoměla napsat že ty kokoti posrali flek, sem od kámíka slyšel že už tam nikdy nic nebude!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KRISHNA: Party hard.... to je můj člověk... já jako fire performer se klaním mistrovy ohně :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jinak to byla perfektní party.... asi tak 5x sem se tam vrátil :D

Zbytek na fakbůku...
    https://www.facebook.com/...a/set/?set=a.10205470483348910.1073741916.1455593802&type=1&l=0060daaa2a
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ještě imortalachtan

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Nezapomenu na moji hlasku po mym mensim navratu na techno, resp. jak se nahodou nejak setkal psajtrenc a techno nekde na nejaky akci, tusim na zveri pred par lety.

"Tyvole, vy technaři to tady máte taky hezký a čistý, tu stejdž. Já myslel, že vy na tom technu po sobě serete..." :))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    takže citát "správný techno se má hrát jako kdyby nebylo žádný zejra" jste evidentně naplnili :)
    OTZ: spíš se přiznejte kdo jste jí měl, ale zapomněl hodit něco do pití :)
    kurva hoši já se těšim do čech na nějakou kalbu - holt musim počkat do čarodejnic no.. ale už mám letenku :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    "...neuveritelnej humus. Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu. Fuj fu fuj"

prosim na pristi letak, dekuju
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu - todle muset potesit Wildu, ten se na to oplizovaní v hovnech vzdycky tesil :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    no ale dal co tam ta picka rozjizdi?:

Kitty Laura Co je na tom mileho? Pro lidi co tam bydleli dost smutnej pohled...Kamoska jsem ja a byl to neuveritelnej humus. Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu. Fuj fu fuj

se priznejte, co jste ji kdo hodil do piti, ze videla takovy zverstva? :D
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    "debilní kolotoč" :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    CHEESS: Myslíš fatalnoise - layka 17.7.04?

PEETIK: Elektrika byla dost debilní no, už to ani nebylo takový to srandovní jednou-za-čas-vypadnutí, ale otravný blackouty, co kazily hraní. V pátek to padalo, protože byt, z kterýho sme byli napojený měl jen 25A jistič, což jsem fakt nečekal, vzhledem k tomu, že vevnitř bylo asi 5x16A, bohužel, to sem zjistil až když to poprvý vypadlo. V sobotu to vypadlo na dýl, když jsem spal, tam se stalo to, že jeden z kontaktů na tom hlavnim jističi byl opálenej a bylo potřeba ho dotáhnout. Naštěstí to kluci šikovný natáhli z jinýho bytu.

OTZ: No to byl právě takovej velkej omyl, solárko se sítotiskem a DJ byly na uplně jinym kabelu, kterej nevypadával. To jsem si dokonce vyslech, že jsem dement a ať to solárium okamžitě vypnu. Někdo byl dokonce tak akční, že ho skutečně vytáhnul ze zásuvky, bohužel pak byl ale zase někdo jinej jinak akční, a zapojil ho do prodlužky, co vedla od zvuku (ten slabej jistič), takže občas to je i trochu na škodu, že kalba žije vlastnim životem :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    +neco pro colka, aneb ja jsem si nedelal srandu :))

:: OSEL.CZ :: - Budeme se vylepšovat šňupáním kmenových buněk?
    http://www.osel.cz/index.php?obsah=6&clanek=7323
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam