• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    WASHO23: Mínus za hrubou neznalost - když jdu vzteky něco pochcat, musím to pak ještě zapálit!
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: máš mínus za tolik sprostejch slov
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    a teď zas všechno funguje jak na drátkách... bych se z těch internetů fakt posral kurva fix dopíči - jdu něčim ve velikosti počítače hodit o zeď, rozšlapat a pochcat a do večera to snad bude dobrý.. kdo mě zná trochu víc dokáže si představit jak asi teď vypadám.......
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    hmmm tak píču... právě jsem strávil půl hodiny psanim a když jsem to odeslal tak se něco posralo a report nikde... jsem fakt nasranej, tak sorry - večer to zkusim znova. mě fakt mrdá
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BPB: zejtra se k tomu snad dokopu. každopádně supr překvápko potkat naprosto nečekaně hned po tom co tam vlezu českou výpravu :D (kor po tom co mě hned na vstupu málem zavřeli... ale to si nechám až do reportu - holt jsem si prostě ještě nezvykl na místní bezpečnostní opatření...)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    PANIKA: presne, kde ja moh dneska bejt... ;D
    MASOO
    MASOO --- ---
    PANIKA: a nekomu jeste neskoncilo:))))
    BPB
    BPB --- ---
    Nějakej report z London acid party ?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MASOO: mluv za sebe, nekdo z toho ma trvaly nasledky :))
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MASOO: :)))
    MASOO
    MASOO --- ---
    no jo, dyt tohle prece bylo desne nebezpecny, a nemeli sme mobily a vubec nechapu, jak sme mohli to detstvi prezit:DDD
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    5 nostalgických vzpomínek na dětská hřiště (která nás mohla zabít) | g.cz
    http://g.cz/5-nostalgickych-vzpominek-na-detska-hriste-ktera-nas-mohla-zabit
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: viz článek s krásnou fotkou, který o tom pojednává http://www.sestka.cz/index.php?clanek=1104

nicméně, někde se ještě najdou :))
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    KRISHNA: slzička ukápla
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: Právěžě už jich zas tolik není. Od tý doby, co EU začala před deseti lety předělávat hřiště pomalu ale jistě většina starejch hraček zmizela.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: takovejch je, jen to chce hold flexičkou pod rouškou noci :)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: top secret neasi :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    shit, kolotoč nebude, Vojta, co nám ho daroval dostal zjeba a my kolotoč musíme vrátit, že prej jde do nějaký lesní školy, či co. Smutek
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: +uz jen za jmeno souboru :)))
    BPB
    BPB --- ---
    objevil sem novou fajn desku, uz se těšim na balik..snad mi to zas poštačka nanašlape do schranky :) https://i.nyx.cz/files/00/00/13/26/1326577_bf3d82f3800d23f44add.mp3?name=unknown%20track-faster.mp3
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    KRISHNA: luxusni hrabe jsou na hale... vedle koberce jsem zahlednul...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Pro lidi, co chtej zejtra dorazit na pomoc, nemate nekdo hrabe plz? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam