• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MASOO: No jasně, sem měl radost, že jsem se přihlásil na hraní na vašich narozkách a Drax mi jí musí zkazit tim, že hrajem ještě tady.. takže dilema :))
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: a sakra, uz je to tu)
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    DRASTICS: co to má bejt? to jako fakt?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    PANIKA: dik;)
    me by teda nenapadlo vinit z toho, ze je nekdo kokot, drogy, ale stat se to muze no
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MASOO:
    Drogy nevadi, dokud ti fetak neublizi, nebo negativnim zpusobem neovlivni tvuj zivot, ve smyslu zfetovaneho pilota bourajiciho s letadlem.

urcite by to slo ucesat, ale jakej pan, takovej kram a podivej se na moji hlavu..
    MASOO
    MASOO --- ---
    TATONKA: muzete mi nekdo toto zodpovedne prelozit, nejsem si tim uplne jista
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SHAMAN23: desetkrát v životě si prej zahulil, jinak nic. což mě teda fakt překvapilo vzhledem k jeho hudební tvorbě.
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    PANIKA: kdyžtak u kokotočích plachet sou 2-3 věci na který se promítat dá

TATONKA: správně! a to řiká člověk co nikdy žádný drogy ani nezkusil
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    nj, já to nepřekládala, jenom zkopčila z wiki

a další jeho moudro, tentokrát z anglický wiki:
    "Drugs do not become a problem until the person who uses the drugs does something to you, or does something that would affect your life that you don't want to have happen to you, like an airline pilot who crashes because he was full of drugs."
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: A drug is not bad. A drug is a chemical compound. The problem comes in when people who take drugs treat them like a license to behave like an asshole.

imho malinko ztraceno v prekladu.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Si tak čtu něco o Franku Zappovi na Wikipedii a najednou vidím životní moudro..

"Problémem nejsou drogy, nýbrž lidé, kteří v nich vidí povolenku chovat se jak kreténi." - Frank Zappa

Tesat.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    titulky šéfne BSplayer
    MASOO
    MASOO --- ---
    bily prosteradlo tu mam ja
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    film zajistim, ale jestli nekdo nerouzmite anglicky tak si sefnete titulky...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: zjistim
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: nevzpomenes si jestli ma kokotoc nejaky prosteradlo/platno na hale? protoze ja vlastne na projekcnim platnu tedka spim :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: já myslim, že takovejch 5 kousků lidí by se k tomu promítání mohlo slezt :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: vzhledem k tomu co se mi obvykle zda by to byla prijemna zmena, mam neco jako cartman kdyz zavre oci
    Inside Cartman's mind
    https://www.youtube.com/watch?v=GZEOBudj6F4

tedka vazne se tam budes chtit na neco koukat? protoze budu fakt nasranej jestli se s tim potahnu k nicemu...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PANIKA: Štěpáne, přísahám, že tě budu pronásledovat rok a den v tvých snech, jestli ten projektor nevezmeš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam