• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    MASOO
    MASOO --- ---
    KUBAJZS: ano, stale i v koupelne a kuchyni;)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: twye, skartovany papirky vsude..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    N_I: no nás přišli zkontrolovat v sobotu ráno, kvuli nějakejm brigádníkům, co měli uklízet les, či co..
    N_I
    N_I --- ---
    no prave....me tam na freezteku jeste nekdo nalil pivo do desek..takze sem mel v baglu smes cervene smradlave hmoty...tfuj...ale misto genialni...na nas tam ani dozor neprijel...v klidu jsme odehrali a zmizeli..good luck
    a vsechny kabely a zvuk doted cervenej..nevim proc to tam je..mozna proto aby tam nikdo nelez..a my rovnou party...doporucuju..my tam vzali hodne starych kobercu...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    N_I: tywe, červená všude..
    COYOT
    COYOT --- ---
    PANIKA: měl jsem to podobně a sem snad na dobrý cestě z5 jen je to prostě běh na dlouho trat.. člověk se vyvíjí.. mění priority.... tak to prostě chodí :) tak držím palce a at se Ti daří kamaráde !!!
    MASOO
    MASOO --- ---
    PANIKA: obcas jsou takova rozhodnuti treba, jako ja s klinikou...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    hodne stesti
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    PANIKA: Snad najdeš brzy klid a střed, přeji vše nejlepší :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    cus kamaradi, tak nejak mi doslo ze me tedka techno a projekce spis nez cokoliv jinyho serou, procez pozastavuji sve clenstvi v KK (i kdyz v posledni dobe jsem toho stejne moc nenajezdil :)) )
    dost mozna nejde o projekce a techno, ale o me, doufam ze zjistim ze bez toho nemuzu zit.

taky jsem uz nejakou dobu zpet zjistil ze nedokazu pouzivat nyx tak malo jak bych chtel, tak jsem si ho bloknul v hosts, posta se mi preposila na mail kdyztak, ale radsi bych sem uz nechodil.

doufam ze mi tyto kroky pomuzou najit klid, ktery tolik potrebuju.

s laskou
    S.
    KAB
    KAB --- ---
    kdybyste taky nekdo nemoh na Wake up..kvuli vstavani a chteli slyset neco poklidnejsiho k pivku, zastavte se do zelvy

[ Chalupáři opět v želvě / divadlotheatre / 17.4.2015 / CR - Praha - La Tortuga Loca ]

jinak si to tam poradne uzijte..hlavne ty oslavenci.. ;))
    PANIKA
    PANIKA --- ---

na aute nedru, ale tohle je taky makacka :) , moar soon (i kdyz jsem zjistil ze mam zase nedostatecnej HW.. jsem asi prokletej nebo co..)
    N_I
    N_I --- ---
    krishna..misto dobry, jen bacha na tu cervenou barvu...,je opravdu opravdu vsude..a na dlouho...:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Na warehousu nad šafránkou prej už nic

MASOO
    MASOO --- ---
    KRISHNA: premyslela jsem nad tim, tu partu znam, ale tu hudbu jejich uz nesnesu a kuli vasem trem hodkam tam asi nepojedu;)))
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    KUBAJZS: Nekdy tedka behem dubna
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    czus, chtel bych par lidí zlanařit, kže offer : shanej se nejaky spoluhraci na Aussie rules football . . . . zatim jen treninkove kazdou stredu 20:00 zulu za fotbalovym stadionem slavie v edenu (rugby hriste) - naucit se s sisatym balonem, kopat, nahravat, trochu zabehat, protahnout, mirne drill.

Kdyz by bavilo, v podstate jediny co jde tak v zari pak jet na EU cup hrát, v čr momentálně něni možný protože nedáme dohromady ani jeden team, mozna na pratelak proti cizincum jo, ale dost hracu uz jen tak sleduje z dalky, na zapas bud dojdou nebo doplnime stavy lidma z irskyho fotbalu, ale s takou nema cenu nikoho zvat. Cilem je dat dokupy aspon stabilní nároďák - aneb dostaň se do reprezentace behem 3 treninku.

Nerozhodujou proporce, ani momentalni stav fyzicky. Jde o bojovnost, srandu, mezinarodni kolektiv, exotickej sport - plácaná na rybníce . . . . dyztak dejte vedet :)

veskery info [ CAAFL - Australský fotbal ]
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: Nevim, teď už to je na ní :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: já možná, uvazuju o tom...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam