• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: ajeeeje zeby nas navstivil pan "zapomneljsemsidomasluzebnicislo"?:)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: no do prkenny podlahy ://
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: záznam z víkendu ne ?
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: hehe, dobra momentka:))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: a to semti chtel dneska volat jestli by jsi si udelal vejlet kousek k pisku, podivat se na jeden statek..)) ses frajer))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    :)))

DRASTICS: zadreli me az v Praze, kdyz jsem se jel uklidit ke kamosoj na film
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    MASOO: komunal waste, lettek
    MASOO
    MASOO --- ---
    KRISHNA: a peace is dead:)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: to nebyla ironie...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MASOO: kaztrol, stb
    MASOO
    MASOO --- ---
    VZOHA: kk, kometa, treti ruka, unknown particle, fkragment Q59, R2D2 s komplikacemi;)....na koho jsem zapomnela?

a diky vsem, budete mi kurva chybet
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: no teda sorry, ale kontrola tady fakt šla čekat... tak snad to dopadne co nejlíp pro tebe

jinak dík moc za mejdan všem, speciálně těm co byli aktivní při stavění, opíjení mě, kuchyň musim taky vyzdvihnout! až jsem skoro zamáčkl slzu když jsem musel odjet..

těšim se moc až se zase uvidíme a snad to příště bude bez takovejch hrotů na začátku. holt jsem si slíbil že do konce roku budu pryč, tak to musim dodržet.
    čau z Oxfordu :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: syvee.. = (
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: jee, to je fakt smula :/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nene, uz se vezu :) Strizlivej jsem, teda majinko ztripenej, ale hold jsem si potah od Numika . . . A taky rano a vcera a prevcirem a mockrat . . . . . Shit happens
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tywee, když jsem tě viděl naposled, tax vypadal dost střízlivě.. Při tvym štěstí to bulovka zachrání...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Taxem prisel o noty, zrovna jedu na bulovku
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TATONKA: to jo, evidentně nejseš jediná, já jsem tam jed i když jsem neměl hlad, Drax prej stejně a když jsem se v neděli ráno divil, že všichni vypadaj tak zdravě, tak to někdo taky svedl na kuchyň :))
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Jsem se překlikla a smazala poslední příspěvek, tak znova.

Musím moc pochválit včerejší kuchyň. Tak dobře jsem se (nejen na mejdanu) dlouho nenajedla! Je vidět, že založení vlastního debatního kroužku o jídle mělo svůj význam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam