• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    ELIZZ: tak za 6ku dobrej mejdan ne ? :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DADOSHEKK: odhadem tak dvacet? nechteli op po vsech co tam byli..
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    ELIZZ: kolic lidi to je ? kazdej po 3 kila ve finalu to zas tak malo nebude ...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Před měsícem to úplně nevyšlo...Tonička se mi tu snažila pomoct, tak já to zkusím znovu.

Hledají se dva silní kluci 19.6. na brigádu na pražské Náplavce, plat 100/h čistýho, čas se ještě upřesní, ale odhadem cca 4-5 hodin přes den (mezi 10:00 - až cca 15:00), vytrvalejší a zdatnější mohou zůstat (práce stopro bude). Všeobecná výpomoc, stavba areálu, zvedání konstrukcí, doplňování vody do mycích stání, výměna pytlů v odpadkových koších, pomoc s příjezdy u parkingu, hlídání stánků, atd. Součástí odměny je zajištěný catering pro nás pracující a to prosím slané koláče, pizzy a luxusní burgery od Podolky (masové i vege) a ještě vyjednávám s Bánhmi makers.
    Úvod | banhmimakers.cz
    http://www.banhmimakers.cz/
    Polední menu Praha 4, jídelní a nápojový lístek | Restaurace Podolka
    http://podoli.restauracepodolka.cz/nabidka/

Bude to makačka, ale bude to fajn;). Peníze hned po skončení práce na místě na ruku. Jedná se btw o tuhle akci: http://www.pivonanaplavce.cz/

více infa v poště.
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    KRISHNA: to jsou docela "krutí" :+) Já jsem jednou dostal zpětně pokutu 200,-Kč za to, že jsem byl jediná osoba na ilegal party svolná být jako kontakt místních čertů kvůli případnému hluku...
    Moc to nevyšlo, všechny hovory jsem zaspal :+) Až ráno si přečetl výhružnou sms a nic, až po půl roce mi přišlo pokárání...

"v neoploceném, volně přístupném terénu..." – buď to tedy má být oplocené, na cestách závory, nebo alespoň opatřené místy cedulema, takhle by člověk nemohl jít do lesa ani na houby, aby se nedopustil neoprávněného užívání cizího majetku :+) Je to docela úsměvné i tak...
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    KRISHNA: jojo uz to dostali vsichni, kteri byli legitimovani nebo ti, co si sli dejchnout, aby mohli odjet..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: no stejnej liebesbrief obdrzela pulka osadky :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: This is fucking real... Or just trolling?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    lol

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    KRISHNA: zní feer. se možná ukážu s hyenou
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: no to mi ho vyndej, ...ve čtvrtek 25 přijedu :D už mám teda dost plány, ale tak je holt asi upravim no. no to zas bude záhul
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mejdan bude 26, pošlu událost odpo. Jinak dneska večer a tak nějak přes víkend se bude trošku pokalovávat na hale, slavit různý narozky, zapíjet nepodařený jízdy v autoškole, grilovat a tak, tak jestli se nudíte, tak doražte. Taky mě napadlo vzít náklaďák a ject ho někam vyvenčit v sobotu večer a někde přespat do neděle, ale musim to ještě probrat s ženuškou.
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Jak svine .)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    KRISHNA: jo. A taky vybalit ponozky ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    by to chtělo nějakej mejdan, co ?
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    MASOO: tak jako vyjimecne jo :) navic se to nevylucuje s tim, ze o pivu vim docela dost :)) ale vino for the win, vo tom zadna :))) uzivej!!!!
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MASOO: Tak především ho točila dlouhou dobu :)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MASOO: já mám ráda aj víno, trpět asi nebudu :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    DOMIE: ty pijes pivo?

CAMKA: klidne!!!!!!!!!!!!!!!! ale hlavne sobe, zrovna ty si tu moc neuzijes:)))
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MASOO: máme přivézt jo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam