• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    a ještě používat na vážno výrazy jako "naplavenina" - který si pamatuju tak leda jako dítě když jsem jel na chalupu a častovali mě tak ty nejomezenější místňáci. nemyslíš že je to tak trochu brečení po "starejch dobrejch" kdy jsi zakládal kolotoč?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: taky jsem se u toho zasmal)) ale ja na svim pozemku nedelam ilegaly))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    RUDLA: takže kdyby jsi teoreticky vlastnil pozemek kterej bys nijak nevyužíval, někde v prdeli odkud neni nic slyšet a kdy lišky dávaj dobrou noc,.... a najeli by ti tam na víkend týpci na ilegál, tak bys na ně teoreticky asi zavolal fízly nebo jako jak ????
    no hlavně zapnout tu hlavu...

sorry neměl jsem v plánu se k tomu jako vpodstatě "nekolotočář" nijak vyjadřovat, ale tohle už mi fakt nedalo
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    TAJSO: hele me uz je to v pici ponevac nejezdim na nesmyslne party a ani nikdy sem nebyl priznivcem, ten kdo me zna vi ze prudim a rozhodne ne kvuli tomu ze me to bavi ale ze nesnasim demenci.. ze jsem byl mezi par lidmi kteri kolotoc zalozily(a je divny ze z nas tam uz pomalu nikdo neni) jsem uz nasranej takze to nazvu naplevenina... ja jsem pouze zastancem aby se delali mejdyny s rozumem... ja jsem si naprosto jistej ze temto demencim se da predchazet...
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: to je hláška hodná nástěnky: "Proti ilegálům nic nemám, když to neni na mym pozemku" :))
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RUDLA: Hele ty mas zajimavy narzory, nejak nedokazu pochopit co vlastne resis? To byl tvuj flek? nebo nekoho koho znas? jako vlastni? A jak se vlastne teda ty akce delaj? Co je spatnyho na Letenskejch? To co tu vykrikujes zni dost stylem vis jak my delame ten sound sytem a jsme takovy prisnaci ze mame domluvenej legal s jednim typkem kde si delame ty nase prisny akce a jsme cool ze je to vsechno legalni a uberkruty. A vy jste si ted na tom jedinym miste ktery zname udelali mejdan a my uz tam ted nic legalne delat nemuzem takze jste kokoti.
    Rad bych te ubezpecil ze za a) ten plac urcite neni tvuj majetek. Tudiz sorry, ale tvuj narok je naprosto rovnocennej s narokem kohokoliv jinyho. Kdyby si tam udelali megakonzert kabati tak s tim neudelas nic. smir se s tim ze nejsi oligarcha kterej hejbe svetem. b) Neni asi problem kolotoce ze se s tema vasima partickama placate co by kamenem dohodil od Berouna a evidentni nedostatek invence vam nedovoluje hledat dalsi fleky, menit mista a podobne. Party neni o tom ze se placas furt na tom samym miste. c) Soundsytem neni a nikdy nebyl postavenej na zaklade domluvenyho fleku s povolenim kohokoliv. Tahle mentalita je presne to co tu scenu zkurvilo a z velky casti poslalo do kopru.
    Tohle tvoje vylejvani je stejny jako loni (tusim) mozna jsi to byl i primo ty kdo se navazel do Sonicu za Homolak. Zatni zuby a dejchej.. ulevi se ti....
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA: ponevac Leteci a spol jsou mi uplne uprdele... Kdo to mel vedet??? kolotoc to mel vedet.. hele tohle je fakt ubohy... slovo ze by kolotoc mel skoncit jsem nevyrek ale zamyslet... nic vidim to jako nezodpovednost a oto vic me sere ze jsem kdy otevrel hubu na draxe a pritom jste vsici stejny... jako draxovi jsem ukrivdil moc... teo proti ilegalum nic nemam kdyz to neni na mim pozemku ale staci u toho trochu zapnout hlavu...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    RUDLA: No chtel jsem neco vyjadrit, ale asi si to nepochopil. Kolotoc delal vzdycky radsi ilegaly, coz se od zacatku myslim nezmenilo. Tenhle nebyl nicim vyjmecnej, az na to, ze majitel toho prostoru je zaroven majitelem uplne jinyho prostoru. Kdo to mel vedet? A jak se tomu vyhnout? Rikas ted, ze kolotoc ma skoncit uplne, protoze se v budoucnosti muze stat, ze tim, ze udelame dalsi mejdan, muzeme zrusit dalsi legalni flek. Tak to se muze zrusit cely freetekno a budem jezdit jen na breakfesty a acideliky? Promin, ale ja nechci. Proc vubec nebrecis v letteckym auditku, ale tady? Nebo peace is dead, kometa a dalsich 5 systemu, co tam bylo s nama? Nemas hul na psa ... vysvetli
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    pouziju slova kamarada--kurvit fleky a hrat si na hrdiny a drsnaky to bych od kolotoce necekal..ale kdyz nekdo dela mejdan s letekem tak opravdu neni normalni ) .... asi tak... nic, zapomenem na sebe...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA: To si nechtel napsat, ze ne??? Ja to myslel dobre...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Majitel Jarova je nasranej, že ho policajti vzbudili o půlnoci, ať jde řešit svoje dva fleky, kde jsou mejdany. Jeden, kterej neni dohodlej vůbec a druhej, na kterym je místo obvyklejch 100 lidí asi tak 600. Kdyby nebyl ten ilegal, tak lidi, co nejsou v Tetině jsou na Jarově a majitel je na nohou beztak (zpruzelej). Těžko říct coby, kdyby.. Mě je Jarov stejně jedno, 100x okoukanej flek, kterej ti nenabídne nic novýho, aspoň spiritualové zvednou zadek a najdou něco jinýho, super ne :)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    prijde mi tedy aspon ty co znam ze jste uz dost stary aby se vedelo co a jak se dela...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    nevim , nejezdim ale uz dobrejch ctyri dny sem sam vedel ze carodejnice nebudou podle noticek... ja se vyjadril dost jasne ze delat mejdan za kazdou cenu je kokotina a rikal jsem to aj pred 5lety na ucet draxe..... vymlouvat se ze my zato nemuzem je dost ubohy... to je mezi nami dost velkej rozdil. ten flek by byl v pice aj bez vas ok, ale neni to trochu skoda ze ste se toho musely zucastnit... jako promin Premo ele me se opravdu neliby poslouchat od okoli co jsou kolotocari zac, driv jsem taky patril mezi vas, to mnozi zdejsi naplaveniny ani netusi.. prijde mi ze me je to vic lito nez vam!! tvl, budte radi ze vas tu komanduju jenom ja...podle vas ''nevedemky'' zrusit pomalu nejhezci flek ve strednich cech tak soupu nohoma...

DADOSHEKK: to se mas cim chlubit blbecku...
    BPB
    BPB --- ---
    Rudla to zapomnel jako dycky trochu vic vysvetlit. Jestli jsem to dobre pochopil..nekdo od spiritual si chtel na jarove aktualne udelat akci.. a ma utrum..a tak nam tady ruda breci do auditka... to sorry Rudlo..ale jenom my za to nemuzem, a myslim, ze kdybys jezdil a byl tam a videl co se delo..jak tajny a želvy nedali technoscene dva dny pokoj a sledovali a prudili...byl bys taky rad za jakejkoliv flek a jakejkoliv mensi mejdan
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    SIMSALABIM: ste slavni neasi ,') my tez kurvime fleky prece ,'?)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tyjo rudlo s tebou to jde taky z kopce..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A rostou jim z toho ty dredy! smažky
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    RUDLA: jo, ja zas slysel rano ve fronte jak pani Prochazkova vypravela, ze ma kamaradku, nejakou Bozenu, a ta zna Mařku z vedlejsi vesnice a tam to prej bylo slyset jak si tam pichaj tu travu...tvl zase veskerou slavu slizne kolotoc...
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    RUDLA: tsyvleee, vubec te neznam, ty nejspis neznas me, ale delat si usudek z toho co se pise na internetech. mno nevim kamo...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KUBAJZS: s kolotocem)))???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam