• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    QWWERTY: zas a znovu a stale dokola si sypu popel na hlavu ze sem si ho nenatocil...nechal sem si to i dvakrat zopakovat, jestli slysim dobre, halt priste no... ;(
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DOMIE: LU_UCA:
    to jste zpátky u toho toho, že každá komunikace s bengama má být natočená - mít záznam toho od vojenský, jak vám tohle říká, by bylo k nezaplacení :)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    BERTIAS: you're right man :) mistni policii se to moc nezdalo, kdyz jsem jim to tam rano rikala, prej ze na nej muzem podat trestni oznameni (na toho od vojensky, kterej nam to rekl), tak jsme se shodli, ze muzem pokracovat nejakou pravni bitvou a party mohla konecne zacit :)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    BERTIAS: Jeli sme 3 dodávky a táhla se za náma vojenská policie, která nám po zastavení na benzínce sdělila, že na nás mají celou noc, tak ať si nemyslíme, že někam odjedou. A po chvilce nám řekli, ať jedem ne Tetín, že je to tam legál. Vysílačkou jim to hlásili kolegové, že se tam může najíždět...
    BERTIAS
    BERTIAS --- ---
    Já si toho teda z Tetína moc nepamatuju, ale vsadil bych možná i levou botu, že mi někdo tvrdil, že na ten flek naváděli sami fízli, nebo prostě nějak tvrdili ať se tam jede, že to bude cajk.... Tak pak nevim kdo tady co kurví....a jestli je to bullshit, tak sorry za pokračování nastalé demence....
    KAB
    KAB --- ---
    slusnej hartkor tady :)

DA PREDATOR / out of control
    https://www.youtube.com/watch?v=bl29HxxENgQ
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    sice nevim, kdo je ruda, ale uz tady par dnu dlabu popcorn a se zajmem vas pozoruju;-)
    TIP
    TIP --- ---
    Tyve to je dost i na mě:)
    QYDO
    QYDO --- ---
    Doufám, že až budu starej technař, tak nebudu takovejhle prudič :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    A vůbec, slzák a pendreky na vás, ženský neženský, děti neděti, smradi špinavý usmolený zfetovaný!

Zajímavý pozorovat, jak se občas ty extrémnější názory slívají do jedné a té samé žumpy... Sluníčkový technaři vlastně řikaj, že se zátahy ilegálů nesouhlasej, ale na svym pozemku by to nechtěli.

Víte, já jsem proti násilnejm zátahům na akcích, ale bejt čektek 2005 na mý louce, to bych Paroubkovi zavolal, aby tam v tom udělal cajk, po dobrym po zlym.

Víte, já nejsem rasista, ale kdyby mi cikáni lezli na hruštičky na zahrádku...
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    AYOW: tywe jaký zkurví furt??? byly to mejdany běžný velikosti a majitel už prostě povolil nátlaku fízlů.

běžte si stěžovat kurva na fízlárnu že kurvěj fleky!! anebo prestaňte jezdit. a když přestanete jezdit tak laskavě přestaňte i plácat o tom jak je to nahovno ;)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    AYOW: Pokud nejsi majitel toho pozemku tak odpovidas sam sobe.. precti si tohle: http://diy.freetekno.cz/?d=1&g=31&id=52
    Pokud nekam jezdis roky a nevyvyjis se je asi neco spatne..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    AYOW: ne, mimo))
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RUDLA: hele ja nerozumim reci tvyho kmene.. Nereaguju na tebe kvuli kolotoci, a je mi fuk co jsi s tim kdy mel/mas spolecnyho. Ja tu reaguju na tvy ublizeny vyroky. Mejdan s rozumem je mejdan kterej jede alespon do soboty. chapu concept private a mejdanu co o nich nikdo v okoli nevi.. jenze je tu i koncept velkejch mejdanu, ktery se stanou parkrat do roka a da se predpokladat ze s tim bude trosku problem. Ten problem do roka vysumi a bude zase dobre. Problem je ze ty mas v hlave ze bys ten flek drancoval kazdej tejden (nebo v nejaky jiny pravidelnosti) a neznas zadnej jinej takze podrasany nervy sefika te vyzhavily do bela. Ja se mu taky nedivim ze uz je znechucenej, ale ne proto ze tam byl jeden vetsi mejdan.. spis proto ze ho furt nekdo otravuje a ze nejakej mejdan resi vikend co vikend a predpokladam ze z toho ani nic nema.
    Vtipny je potom ze nekdo kdo ma problem dojet dal nez deset kilaku od berouna se navazi napriklad do Letenskejch ktery to maj na haku protoze hrajou po cely evrope. Kdyz hledas mista, cestujes, ses v pohybu nic takovyho resit nemusis...
    AYOW
    AYOW --- ---
    TAJSO: make my day, zkurvi se flek kam se jezdi leta, a ty to jeste obhajujes? jedinym miste?tak ty ses asi hodne daleko
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    nic nasrali jste me zbohem...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    takovou nastevnost jste tu nikdy nemeli.. urcite budete popuklarni)))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA:sam jsem ti dal palec
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA: hele o me tu vubec nejde, jde o vas a vase jmeno.. minusy a nesmyslne odpovedi me jen presvedcujeou o tom ze jste nevyzraly jesteri))).. juako neni mi prijemny jitb proti svejm kamaradum ale kdyz to musi bejt..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    nebejt naplavenin => neni kolotoč => žádný zkurvený fleky => ruda šťastnej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam