• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    tesime se na vas na freezu;-)
    MASOO
    MASOO --- ---
    jsem rada, ze ste se meli krasne:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    A jídlo bylo epesní, fazole a panna cotta me teda fakt neurazily, stejne jako ty ruzny kousky peciva mazaný všim možnym, bramboračku normálně nemusim ale sežral jsem 2 talíře, salaty ruzny, geniální svatební koláčky s tenkym těstem a bohatou náplní, ty povidlový, jéje... Ochutnal jsem uplne vsechno a ani jednou jsem nešlápnul vedle :)

Big up!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MASOO: Taky tak, svět se točí a my s ním, z psýčka už mi taky po 7 letech trochu hrabalo, ona ta technařská spontánost, nehrocení věcí a takový nějaký pohodový veget s jinejma lidma (na kokotočích parties taky nejsou zrovna primitivové, potkal jsem teď na svatbě spoustu lidí zajímavých a chytrých až až) může bejt ku prospěchu věci a člověk se zas vyvíjí trochu jinak.

Dorazil jsem domu, je tu pustoprázdno a ten sociš kontakt s lidma mi tu celkem chybí, tentokrát to ani nebylo o až tak velkym kalení a vyndávkách, ale fakt to byla svatba jak má bejt, velkej paleček nahoru Danovi, Tonce a všem zúčastněným. Hodně jsem si pokecal se všema snad a potreboval jsem to jak sul. Takze at sou(lo)žití manzelske vydrzi az do smrti smrťoucí a ja treba pomalu zacnu prohanet fotky LightRoomem a pak to nekam sem placnu, aspon si pripomenu pekny chvile straveny tam nekde na Moravě nebo kde to bylo :)

Jo a na hale se nekdy stavim vratit foťák snad Lůce nebo kdo mi ho pujcil. Mam tu nejak moc foťáků (měl jsem k dispozici 2 zrcadlovky, stativ a stejne tam jsou urcity vypadky, protoze nejak furt dochazely baterky, nebyly kompatibilni nabijecky s baterkama nebo lidi nebyli kompatibilni s nabijeckama nebo tak neco...). Je tam furt v hale nekdo, treba nekdy mimo pracovni dobu v tejdnu?
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: prave pred tema dvema roky ste tam byli k mymu STESTI, protoze jsem zacla zas jezdit na techno unavena z psycirkusu..... a prvni hchkrdtn to zpecitilo
    TIP
    TIP --- ---
    SUOTAM: ja asi
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SUOTAM: v sobo 9 ráno mám místa tam. z5 v neděl..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nemate nekdo dve mista na svatbu, v sobotu tam a vecer zpet?
    VETE
    VETE --- ---
    HEINZZ: http://in-basement.beforeitsnews.com/...g-inside-secret-lsd-drug-lab-hidden-in-basement-2489316.html

Tohle je origo sauce týhle "novinařiny" a ten web se po chvilce klikání odkryje jako onionlike news web...

Ale jenom ta představa je samozřejmě dost funky, vo tom žádná ;))
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    VETE: sauce..?
    FRDK
    FRDK --- ---
    DRASTICS: Hmm, fakt škoda, předloni to bylo suprgut, sem se tam od Vás neurval, ani moc nekřepčil, jen tak posedával a poslouchal. Myslím, že nejsem jediný, kdo by byl rád, kdybyste se třeba propříště přecejen dohodli...
    VETE
    VETE --- ---
    KAB: Story slušný, ale bohužel hoax...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    HEINZZ: Takovej kouzelnej děda :)
    nejvíc! The Police recovered over $500,000 worth of lab equipment stolen from the University, along with 3 hand guns, an assault rifle, 50 years’ worth of military grade rations and twelve 55 gallon barrels (including three almost empty barrels) of what DEA labs have identified as pure liquid Lysergic acid diethylamide, a powerful hallucinogenic drug more commonly known as the street name LSD or Acid.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    KAB: notyvole.
    KAB
    KAB --- ---
    slusny..

Missing Scientist Found Hiding in Drug Lab | IFLScience.org
    http://www.iflscience.org/missing-scientist-found-hiding-in-secret-lsd-drug-lab/
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GUMIDEK30: a doufám, že se ještě na ten váš skvostnej acid dostanu než mi poletí letadlo v říjnu :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    DRASTICS: chápu :) a jaká škoda, ale nevadí. Hold to budu muset nějak přežít :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    GUMIDEK30: nechtej nas tam coby celek a jinak tam nechcem my, na naky smrdli smrdli nejsme zvedavi. A dulezity rict, ze chteli jsme tam byt a moc, ale nase chaoticke a spontanni fungovani asi nevoni organizacnimu subkoordinatu a nalajnovani organizatoru :) Myslim ze pred dvema lety jsme tam byli ke skode nas vsech naposled. Nekdy doraz na acid hold bez psycka ;)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    !!!Poptávám cca 3 lidi na doplnění směn na RAVE ON bar na FREZZ..za dvě 4 hodinový směny vstup na fest!!!POŠTA!!!
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    nebudete náááááhodou na letní zvěři ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam