• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    V So jedu sem, kdyby se chtel nekdo pridat. Resp. zatim nemam vyreseny auto, tak kdyby se chtel pridat I nekdo s autem :))

[ Nazdar Bazar / partyparty / 31.10.2015 / CR - Stredocesky kraj - Boss BAR - Poděbrady Fügnerova 253/54 ]
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: DRASTICS: co dodat, ty mochomurky jsem si zapomněl, jako víc věcí v tvým autě... jako do 11 slušná jízda.... :))) a se sharanem na vrakac a zajez to :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Taxo biggu, este halucinuješ :D Prej, to jsou tak krásný lysohlávky, ja uz jich mel asi 30 a pořád nic, al ty jsou tak krásný, ty jaxvět neviděl. A pak - pred tim nevidim ani jednu a ted, kdyz jich par snim jsou uplne vsude :D No doma pri cistení jsem premejslel jich par hodit na test, ale paxem si rikal ze doma nechci, skoda ze jsem byl řitič, ale co sharan předváděl, to jsem byl rád, že su střízlivé

Jinaxi vul, totalne si mi sprznil sběr těch jedlejch, sem nevedel ze jsi mi do mikiny nasbiral asi 5 vochomurek ty vyndáku jeden :) Bohuzel podle netu jsem neurcil ty trsy z podkořenů, atlas mam na chatě, byly to dost pravdepodobne vaclavky, ale zas byly dost velky, takze radej pápá.

Jinak vcera bohatá úroda jak na psylociby tak zazitky, parádní vejlet, dik vsem :)
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: a ten za nim je Kabat:))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TIP
    TIP --- ---
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    KING_JOHN_KILL: :D :D Tak to jde
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KING_JOHN_KILL: takej malej drzej rostak :D
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: celej mejdan nahranej, tak hezkej poslech..snad vam 13 hodin bude takhle na vecer stacit :)
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    BPB: už to v práci ladim :D
    BPB
    BPB --- ---
    trochu sem se zapotil..ale jedem: prvni dve hodiny mejdanu nahozeny :) http://www.kouzelnejkolotoc.cz/records
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: dávej, už to musí bejt :)
    BPB
    BPB --- ---
    BIGG23: presne za 48 sekund
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: a kdy to bude?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    QYDO: tak tak ikdyz byl jack pluglej jelo to mikrofon :) sorry nemel sem kabel a resil hodne veci vcera predal premovi a ted uz to bude rychly : diky moc!!!
    BPB
    BPB --- ---
    QYDO: jako dobry :) akorat nekdo zapnul misto line-in prostorovej mikrofon...takze tak..ale aspon to ma spravny atmo. nejjepsi sou ty kecy na konci mejdanu samozrejme :))
    QYDO
    QYDO --- ---
    BPB: a jak to nahrávalo?
    BPB
    BPB --- ---
    QYDO: mam.vcera dostal. nahravka stazena. vecer du na signal fest..tak muzu nekde predat?
    QYDO
    QYDO --- ---
    hele rad bych zpet svoje nahravadlo, ma ho nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam