tak k roubence... Jestli si nekdo mysli ze to je jednoduchy udelat takovej projekt kterej by vyhovoval kazdymu,jak rodine a mestu a kazde diline kera by se mela raci starat o sebe.. rad se necham poucit ale jestlize nekdo se vyjadruje k projektu a zameru aniz by nevedel podrobnosti at se jde vycpat a ten blesk si strici krkem do prdele a klidne to xkrat opakuje s jednema a samejma novinama)))... jsem bohuzel mimo hru teto taskarice a nemel bych se k tomu vubec vyjadrovat ale za me jsem dos nasranej na obe strany.. jedna strana je neschopna(nepochopim, to jsem to rovnou moh prezentovat ja) a ta druha schopna natolik ze raci obetuje roubenku k zaniku pro par stromu ktere stejne pokacim... coz se samozrejmne nestane s tim zanikem(stromy jsou jen otazka casu nez se neco stane a ze se uz xkrat stalo ale to uz nikdo nenapise!!) roubenka by tu mohlabejt pro vic generaci a k uzitku pro mesto dokonce(jsem zasadne proti ale jsem malej pan).. a jestli cerpate info z blesku a jinejch tak to se neni s vami vubec ocem bavit))) co se tyce nasi strany tak jsme udelali tolik ustupku vuci baraku a pozemku ze preze me by to neproslo.. kdyby stat byl k tomu tak ani zadnou vystavbu nepotrebujem ale zijem v bordelu ve kterym jsou apacove prolezly ve vsech politickych stranach(jestli s timto ma nekdo problem tak bych mu rad nasral do huby)))... co se tyce infa dost pokulhavalo,ti prdolove tu meli nakou sejsn ktera mela obyvatele informovat, za me jich melo bejt vic ale na tu prezentaci stejne moc lidi neprislo???To me poser, zajem jak svin, ironie!!!(rozhodne ten kdo byl slusnej a nebyl linej info se k nemu dostalo. lidi podepisovali ani nevedeli co a to nas nekdo odsuzoval ze k praktikam STB (ironije je ze my si to myslime taky o nich") sam nevim co je to za bordel ze si noviny pisou co chtej... jako nevedet co se deje s roubenkou tak tu petici podepisu bez debat , hold jsme tu jen ovecky s velkym O a jsou taci kteri jeste tleskaji, uspechu... jen doufam ze tento jejich uspech nezpusobi totalni kaatastrofu.. ve finale ad si kazdej mysli co chce, me se taky nelibi ze se musim vzdat me pracne vypestave jungle, on totis anglickej travnik ma kazda pica )) jsem na ni pysnej))) super mrdaci koutek se zazemim na grillovacky a mejdany. ale raci se tohodle zdam nez aby moje deti resily totalne dezovatni bezcenou rujnu...
Jestli se mezi vami najdou kamaradi ktri uhle taskarici podporily tak uprimne si me smazte z pratel a nezapomente mi to dat vedet abych vedel protoze za techto okolnosti hloupost neomluva..jsem fakt nasranej mno nedivte se.. nestaci mi jen prihlizet..
sorry za chyby nechal jsem se trochu unest snad bude pochopeni...