• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    WILDENBURY_SQ: chci to!!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jo a posor, prepravka vinylu, samy hitovky... Moravanka sound system, Plechotrubci sound squad, Dj Jan Jakub Ryba + MC Karel Gott. Vhodne bud na dekorace nebo do nejakych hodne ujetych mash-up retro setu.

Osud znate, bud to privezu nebo moč a oheň.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Dear Magical Cock Roundabout,

- ve stodole jsem nasel nejakej vetsi stan, vypada plne funkcne, 2 tasky tyček a sakl s plachtou... Mam to hodit do haly? Mama to chce pochcat a zapalit, mne to prijde skoda.
    - fakt pekna vyklapeci postel + matrace, to do gayrisu nenarvu, takze za odvoz Taborsko, jinak ho ceka stejne nemily osud jako stan v pripade nezajmu... Pripadne docasna vymena gayrise za dodafku a privezu to.
    - nekdy jaro/leto asi poletim do USA a mam tu milovaný DIY zarizeny 3+1. Skrine, stoly, lednicku, mycku, pracku, police, postele, wtf... Potreboval bych na 3-6 mesicu uskladnit s tim, ze se to muze normalne po technarsku pouzivat v dobe my nepritomnosti. Hala by byla ideal, solventni normalne jsem, nabidnul bych k tomu i brigošku "stehovani, nakladani, vykladani" + uskladneni normalne za $ mesicne nebo tak, znate me... :)
    - pokud by se slo domluvit s ALAHem, dejte mi pls pristup do diškuse...

Diiik
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BIGG23: ty další pro tebe si asi raději domluv sám, až se vrátíš. Protože ty coo dělal pro mě, už udělal a těch bylo jen pár. Takhle sme mu to zkomlipkovali a mohl to udělat najednou.
    MASOO
    MASOO --- ---
    BIGG23: stastnou cestu!
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    PEETIK: prosím prosím :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BIGG23: Já sem si od něho objenal jen pár dotisků A6 veliskoti samolepek. Takže pokud chceš další, tak mi napíšu, aby to dodelal na 50ks.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    PEETIK: tak jestli budeš posílat echo mpsquitovi, klidně vezmi, pokud jde, velký nálepky, ten ouzkej formát, třeba 50....zaplatim to, jen nemám možnost to vyzvednout nebo dar Cash, jsem na cestě do Vietnamu a vrátím se za měsíc.
    MASOO
    MASOO --- ---
    nalepku bych taky brala
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DRASTICS: To muselo bejt žůžo vytření :D Snad ten použil tu lepící stranu aby vytahal kaštany, jiank po tý hladký by to muselo bejt jak za starejch časů voskovejch hajzlpapírů :)

Jinak protože znám pana tiskaře :) už si nechávám dodělat alespoň pár kousků samolepek :) Na velký plakáty sem ho už nechtěl zneužívat.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Me nekdo nalepku stipnul z desek kde sem ji mel polozenou. Pri uklidu jsem jednu nasel v mistnosti s rampou a uz uz jsem zacal mit radost, kdyz sem po priblizeni udivene zjistil,ze se tam z toho mejdla nekdo posral a vyuzil ji jako vytirac prdele :D

To je skoro na dotisk i s lonskym rokem ;)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BIGG23: tak nálepky si zkusím jeste poptat jinde. plakaty uz by byl asi problem.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Nálepky došly, sorry. Ty lidi na tom mejdanu byli hrozný zvířata a já byl ďábel....
    OKSANKA
    OKSANKA --- ---
    PEETIK: mam plakáty. Nálepky asi u Bigga :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    U které hodné dušičky bych si mohl vyzvednout nějaký letáčky a plakátek z Valentýna? :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SEGA: jo,to je on. Akorat sem si splet zdejcinu s bratronicema
    MASOO
    MASOO --- ---
    SEGA: stale on, stejne jako O.S. Alternativa, ktery ne/slo do vyberovyho rizeni o Kliniku.. Vyletna....
    SEGA
    SEGA --- ---
    PHRASE:
    SUOTAM: pozemek má v pronájmu myslim Marek Semerád a on to tušim i pořádá ;O)
    ZELCA
    ZELCA --- ---
    SHAMAN23: znam nejaky lidi(z PA sceny) co se v tom vic angazujou, tak kdyztak muzu nejaky info zjisit kdyby byl zajem..
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    SUOTAM: opravdu je on pořadatel? já měla za to, že to dělá banda kolem LARPů (info od bratra)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam