• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KUBAJZS: to de, doufam ze to nebylo z teply muziky. tady vpohode akorat se balim a letim na otocku do miami. prej je tam hezky :-)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Jinak v pokojíčku docela slušně hořelo, naštěstí se nikomu nic nestalo

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KUBAJZS: naštěstí zima uz je za náma ;)

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SHAMAN23: jak kdo kamarade

SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    je hezky videt ze ty kalby konecne nesou kdyz nikdo netravi zimu v zime :-) https://goo.gl/photos/smgURMV2GsYNSxxu6
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: nahou ti poslu postou, stacilo napsat private message ;D

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: teda fuj, takova o nicem co je este zkazena :D

ROLEX
    ROLEX --- ---
    HEINZZ: zůstalo to doma po Milanovi, je to z nějaký akce "zachraň slepici z velkochovu" nebo tak něco. Sonici z toho chtěli udělat nějaký dekorace ale nějak z toho sešlo.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BIGG23: čus :) mám pro tebe ty nálepky, tak až se vrátiš se ozvi :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    sorry za velikost, ta mobilní appka :)

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ROLEX: tyvole jak si k tomuhle prisel........... = )
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    v případě nezájmu ten příspěvek klidně smažte, ať tu ty slepice pořád všechny neserou-.,:)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Nechtěli byste náhodou partu slepic na takových laciných jakože kappa deskách? Po drobné úpravě třeba s uv barvou by to nemusela být špatná dekorace.. Případně k vyzvednutí na Výtoni jinak brzy poletí

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    WILDENBURY_SQ: Nikdo tam nebyl, taxem se snazil nejak inteligentne zasilku umistit ke dverim, ale dlouhy pobyt pod snehem by tomu asi neprospel.
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    Nemáte někdo kamaráda zámečníka z Prahy - nebo kohokoliv, kdo by uměl otevřít zabouchnutý dveře? Dík.)
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Já mám 152 cm , tak jsou pro mě možná veliké... / Rychlost v kombinaci s češtinou, skrze mě, tvoří chyby velice často. :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KAB: Presne, dnes bych se tam taky stavil. S vinyly a stanem, lyze priste, nevesly se do myho prditka. Drax posvětil stan, tak se toho prosim nekdo ujmete, dam na to ceduli "wilda pro kokotoč", v prepravce s deskami bude cedulka "Domie".

LU_UCA: Je to po cloveku, co ma 167 cm, myslim. Dam vedet az budu na chalupe. Btw, "byly by" - podmět "kdo co - jedny". :)
    KAB
    KAB --- ---
    Hoj, budete nekdo dneska/zitra na hale, ze bych si vyzved bundu s klicema?
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Byli by jedny z těch lyží nějaké na trpaslíka?Zda jo,brala bych je, ale momentálně jsem v Krkonoších a do Prahy se asi nedostanu...Příp. že bych si je pak vyzvedla u
    DOMIE: ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam