V neděli kolem pátý hodiny ranní umřel Vojta Kykal aka Fisher aka Sherif... Spadnul v areálu v Komořanech, kde se nachází Hala, z osmnáctimetrovýho jeřábu na beton, na místě okamžitě mrtvej.
Někteří z vás ho znali líp, někteří hůř, někdo vůbec... pro mě to byl kámoš, se kterym sem se topil v japonskym prašanu, lez na acidu po Tokijskejch střechách a strávil spoustu skvělejch dnů v Krkonoších a Alpách...
Vojta hodně rád chodil na kolotočí mejdany a hlavně díky němu se uskutečnil legendární mejdan na Trafačce, kde několik let bydlel...
Tenhle kluk naplňoval do posledního písmene kliché frázi: "žít každej den jako by to měl bejt ten poslední" a za těch necelejch 32 let co tu pobyl toho stih víc než zvládne většina lidí za 80 let... Projel na kole snad každej kout v Čechách a pomaloval metro snad v každý evropský metropoli... Lidí jako byl Vojta je málo a teď teda ještě míň... Snad konečně našel ten svůj vysněnej klid, kterej se mu nedařilo najít tady mezi náma...
Když se bude někdo chtít rozloučit s Vojtou osobně, bude mít možnost tak učinit přibližně za týden v malé obřadní síni ve Strašnicích, přesný datum mi jeho táta napíše hned jak ho bude znát a já ho můžu případnym zájemcům poslat do pošty...
Jednou se tam potkáme všichni, kamaráde!