• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: udelej normalni pozvanku

MASOO: myslim, ze muzem propagovat co chcem a jak chcem a soucasne vyvodit nejaky dusledky z poslednejska . . .
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MASOO: ja prave cejtim oba principy, ale zadani je udelej videopozvanku, tak ja uplne uvitam ji delat i nedelat. nebo muzu udelat treba jen strihak linotypu pro pripadnou projekci jestli budem mit, ale chtel jsem slyset
    hlas lidu - vas
    a hlas bozi - karla

protoze hlasy v moji hlave melou jedno pres druhy a nemuzou se shodnout :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    PANIKA: bejt vama bych to po ty posledni party prilis nepropagovala, kdo hleda najde, fame mate
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: i kdyz pockat, ted me napadlo, kdyz ma byt diktat v "ask you friends modu" chceme videopozvanku? nebo na konci misto linku na ticketpro ticketstream ticketportal a vybrane benzinove pumpy bude "ask your friends" ?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    kamaradi kdo by mi chtel pomoc s videopozvankou:
    mam koncept udelat takovy strihaci video mezi linotype videama a nejakejma kktc fotkama a pak to cely lehce zhalucinometovat.

linotype i halucinomety mam, co nemam jsou vhodny kolotoci fotky, velmi by mi usnadnilo zivot kdybyste mi naposilali linky na vhodny pro kolotoc typicky fotky, jeste lip typicky pro diktat, pripadne odreferencovat casti videi.

zkuste prosim myslet na to ze videopozvanka je mirena spise smerem ven ze systemu, tzn aby ta fotka fungovala nejak sama za sebe aniz bych musel osobne znat vsechny zucastneny a okolnosti porizeny, snad si rozumime.

co mi nepomuze je link na kompletni alba na rajceti, nemam clovekohodiny to prochazet, co mi nepomuze kdyz mi kazdej posle tech samejch 5 fotek do posty. proto bych poprosil kdybyste to pripadny dobrovolnici hrnuli sem linkem a nez sem nekdo da dalsi tak si projde doposud postnute at se neduplikujeme.

siroke obecenstvo muze hlasovat palcema aby poupravilo pravdepodobnost nasazeni fotky.

kdyz by to nahodou neklaplo tak tam budou linotypy halucinomety a holt co nekde na posledni chvili vyhrabu.

dekuji za pozornost, konec hlaseni.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    epesni fotky od rakůské swině z letošního tripu doplňující ten můj elaborátni tripreport

https://www.facebook.com/jannis.simsalabim/media_set?set=a.1849561638406284&type=3&pnref=story
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    QYDO: a máme vítěze! :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    JAMES23: Jo počkej já chtěl říct že ségra říká náklaďáku kadibudka
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    QYDO: Bydlel jsem tam taky, zrovna byl leden a byla mi zima v kadibudce! :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    JAMES23: Co?
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    QYDO: mě byla!!! :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    Moje sedmiletá ségra se zas ptá jestli mi není zima v tý kadibudce
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MASOO: obytko;)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    MASOO: mě jo, maringotka to bude až minimálně za 10let! :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: tak to je jen mimo, ale netaha to za usi;) Muj otec neni o moc lepsi, slovo obytko me taky irituje
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    MASOO: moje máma tomu zase říká maringotka, nevím co je lepší :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: ok:D
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    MASOO: Toto slovo poprvé požil drax, jen cituji ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: jamesi bydlik!!!!!!!!!!!!!!! i ty????????
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    No rozhodne lepsi bydlik za stejny prachy :D Ale jo mate pravdu :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: myslim "vase" iveca, neposmivam se znacce, to uz s DAFem ani nemuzu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam