• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    VZOHA: jjo..diky..uz se to ke me taky dostalo.. =)
    VZOHA
    VZOHA --- ---
    BUQOY: Zmenil se nazev a je to i na strankach CA: http://www.cirkusalien.info/events-parties/
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DOMIE: našla jsem ji :)
    + kdybyste se třeba zítra navečer někdo v práglu nudil, tak se stavte :)
    [ žížala und třetí ruka Tanzschule / workshopworkshop / 27.6.2018 / CR - Praha - Punto, Kroftova 1 ]
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    BUQOY: tuhle fámu jsem na breakfestu taky zaslechla od nějakých cizinců;)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    blbost
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    UZEL: no taky bych čekal, že bude až poslední víkend, tak me překvapilo, gdys sem viděl na shockraveru:
    "20-?.07.18
    SoMeWheRe iN cZeCh (CZ)
    * SpaCe pIkNiK 2018 *
    --- CiRKuS aLiEn & fRiEnDs ---
    MoRe iNfo LateR..."
    třeba je to chyba, což bejva na těch strankach celkem běžný (špatný termíny, zkomolený názvy)...budu fto doufat, rád bych stihnul voboje...
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    nekreje se 20.7. Draxtyle se SpacePiknikem?..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jako loni stipnout zamek na zavore, Marihujan uz chysta pakovky

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SN0008102070570: Je v džungli, počkej pár tejdnů
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    SPIDERMANOLOG: ale holky říkaly: to přece není možný :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Ale holky říkaly, že punk je jinde ;-)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    KRISHNA: my byli minulej tejden nedaleko, ale tenhle tejden tam drží stráž ftf - 50.069983,14.526060
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Uz dva lidi se me dneska ptali, kdeze delame ten mejdan v Hostivari, takze kdo dela mejdan v Hostivari? :))
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    MR_G0RBY:
    PANPOSPA: Hle nakonec dobrý, klíče nalezeny u Ondry v krosně. No věděl jsem, že jsem je někam dal, aby se neztratili, ale že špatný krosny, to už mě nenapadlo. Vše dobré, nakonec :)
    Byla to taková jarní očistná facička před sezónou...ale dobrá :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    MR_G0RBY: ty voe ty si do tý párty dal opravdu všechno a co si nedal, to si vzala :)
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    Ahoj, díky za akci, bylo to fakt boží, maximálně jsme si to užili, radost s Vámi spolupracovat :)) Příště snad zase o něco lépe.
    BTW: ZTRATIL JSEM nějak(nevim jak, přitom jsem si je jasně schovával do báglu) někde (nevim kde) KLÍČE, velký svazek klíčů s rolničkou, černou šňůrkou, a vysačkou:"Remove before flight", kdyby se někde našli, dejte vědět prosím. Zámky už vyměněny, ale jede klíč bych docela rád. Odměna jistá!!!
    SPIDLA23
    SPIDLA23 --- ---
    Ahoj lidicky, na cary se mi při bourani nekam zamotal bagl. Byl kousek před bednama u ty UV houbycky ze slunecniku. Zelena starsi gema asi 45l, v nem postroj na psa věci nasebe a nabijecka na iphon. Nenasel se prosim? Mejdan skvely, rad sem u vas vegetil, moc kouzelne, dekuji
    KAOS23
    KAOS23 --- ---
    Nenašli jste náhodou prosím někdo moji milovanou buřinku? černou s modrou kytičkou a kovovými součástky přišitými nahoře... naposled spatřena v pondělí v okolí kouzelného kolotoče spíše za barem, v rockstaru nebo tak. úsměv a neskutečný vděk jistá odměna
    MYS8
    MYS8 --- ---
    AHOOOJ!! Lidičky, prosím nemá někdo jedno místo v sobotu z Prahy směr Czary?
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    zdarec, nenašel jste někdo po fakov valentin party tuhle desku? https://www.youtube.com/watch?v=P0z8E-LBTcc
    byl to white label, pouze fixou nadepsané: MAXX No more
    deska má pouze jednu stranu..
    vím, že jsem ji měla vytaženou, chtěla zahrát, ale nezahrála, nicméně domů neodnesla :((
    pls, mrkněte do svých sbírek!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam