• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    GAZER: co jsou ty žlutý fleky na hlavě chobotnice? vanilkový pudink? ukápla malíři nápisu nad Prahou barva? nebo origoš chobotnicový sperma? nebo mozkomíšní mok ze žlutých hlaviček tancujících lidiček? jo a dole jsou koleje, né ostnatý drát, že jo? .. takhle po ránu mi to myslí úplně nejvíc! :-D
    GAZER
    GAZER --- ---
    HIKY
    HIKY --- ---
    RUDY_CZ: máš rehcht, ty kočko :)
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    MATT: Je to tak... říká se tomu stabilizace společnosti...

    Máme teď nějaký byznis s ČLR a co se šéfíci vracej, tak na povrchu technologický pozlátko (rychlovlaky atp), ale lidi s kterejma přicházej do styku (vzdělaný, tech odborníci co umí jazyky) tak se vyptávaj a záviděj nám naši relativní svobodu. Takže takový to hraní na kočku a myš s bengama jak je poeticky popsáno dole je pořád jen taková sranda a buďme za to rádi :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ad Borek u Suchomast

    . . . . ještě funguje pro pár místních hospoda, ale sál už jsem zrušil a stavím tam nový byty, protože výnos z podnikání10 K ročně/sál a 15 K měsíčně za 3x 1+kk je kurva rozdíl! takže asi tak...Klub, jako azyl pro párty skončil a já jsem se plynule přesunul z pozice barmana na pozici rentiéra. Zavzpomínejte na faře a já dovalím zapařit! Všechny zdravím, Radek
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    UZEL: V plánu je celej víkend
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Ve skutečnosti v pátek 31.8 bude minimejdlo, žádnej leták, žádná událost, Rakovnicko. Ptej se známejch, nebo mě
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    UZEL: Ptej se hribku, vedi driv nez my :)
    MATT
    MATT --- ---
    DRASTICS: podle dalsich zahraniccnich zdroju je to dlouhodobe opravdu tak spatny. postupne rozjizdej "dozorci" system, kamery, umelou inteligenci, bodovaci system obcanu, utlacovani mensin, celoplosny odbery dna, vyuzivani veznu na organy.. z toho co sleduju, tak spis tak postupne vyplouvaj dalsi a dalsi neuveritelny veci, nez ze by se nas tu nekdo snazil manipulovat. pokud neco vladni garnitura chce, tak je to spis ve smyslu "nestarejte se", nez ze by nam je chteli znelibit. precejen s nima celej svet obchoduje, pulka sveta jim dluzi, kolonizujou afriku, cimz si ziskavaj hlasy v osn. atd atd..
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    jak je v policejním názvu houba (hribek, Klouzek, ale znám i jednoho hajzla Smrže), je to celý špatně...
    TUKI
    TUKI --- ---
    člověk je jen znovuobnovitelnej zdroj, a podle toho se s ním také zachází..a co se byznisu s lidskejma orgánama týče, je tento momentálně na velkém vzestupu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    CARB6N: Dobrý je kritický myšlení, ikdyž vnitřně myslíš a cítíš, stejně je dobrý zkusit promyslet i druhou stranu :) Ne vždy je dost času na rešeršování a ověřování = zde paralela, to by skoro už chtělo nějakýho člověka na tuhle pozici, ověřovač a investigativec, hledač odpovědíe. Ale díky za vhled, nelze než zatleskat tve moudrosti.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DRASTICS: Otázky, samé otázky. Odpovědi si musíš udělat sám. Ale já bych to asi viděl takhle:

    - Ano, v Eastásii je to horší než u nás v Euroasii popř. Oceánii (vycházej z celosvětový migrace lidí)

    - Kde je pravda a kde lež a jak to zjistíš? Pokud jsi nebyl očitým svědkem události posoudíš její pravdivost podle důvěryhodnosti zdroje, od kud ti ta informace přichází (tady se nejlíp zase osvědčí zkušenost s tim zdrojem a jeho motivace, vlastnická struktura atd.) a souvislosti tý události a kdo by mohl mít na tý události nějakej zájem. Pro mě je třeba ČRo pořád jednim z nejdůvěryhodnějších zdrojů a Ethan Gutmannm bohužel taky vypadá důvěryhodně.

    - A když se tady mluví o Číně, kde pořád vládne komunistická strana, její přístup třeba k Tibetu v posledních 60 letech je řekněme problematickej, je to nejbližší spojenec Severní Korei, jezději tam na pozvání výkvěty naší společnosti jako ing. Zeman a Vojta Filip, nemá problém obětovat miliony svejch obyvatel jaku při Velkym skoku vpřed, nemá problém přesouvat z domuvů víc jak milion lidí kvůli stavbě přehrady atd. atd., tak se nemůžu zbavit pocitu, že by to pravda bejt i mohla. Navíc by na tom i Čína měla zájem větší než zbytek světa na šíření nepravdivý informace IMHO.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Je to v eastásii az tak prisny, nebo nas tady v oceanii krmej tim, že tam je to nejvic nejhorsi a je to fake - kde je pravda a kde lež . . . . . . jak to zjistis . . . . emoce, hnus, strach . . . . a panuj pičo, uprchlíci, babish, vazne v tom chces žít ?

    Čína staví devět krematorií pro půl milionu vězňů. Selhali jsme, děsí se autor Jatek | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...mann-jatka-cina-odebirani-organu-falun-gong-ujgurove-zprava_1806221100_hm
    SI_SI
    SI_SI --- ---
    DRASTICS: nejvíc nejlepší, ještě teď se směju;) ten kdo vás nabonzoval si ani neuvědomuje, že ti zaručil nejlepší narozeninový zážitek;)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PEETIK: iq test neasi ;)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DRASTICS: hehe, ze začátku sem si říkal, že dobrá pohádka, to bych klidně přečetl holkám na spaní. Běhací hribky, klouzci. to ještě v pohodě, ale na večer už to přiostřuje a musel bych volit mírnější slova. Ale jako jaký Kníže ze serveru, mistama sem se ztrácel a musel tuhle pohádku luštit abych aspoň trochu pochopil význam některých slov a slovních spojení. Ale hlavně, že ste si to užili a dobře to dopadlo.
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    Nj, tak musel jsem to zkusit..i tady.. :D ale vyplatilo se to :))
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jako uznávám, že to neni špatný. Ale už jsem viděl i lepší inzeráty hledající řidiče.
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    Jedna z největších pecek co sem tu čet:D
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    Ahoj, sháníme do našeho DIY psy teamu "C" řidiče, který by byl schopný a ochotný (a milí) odřídit dodávku v průvodu na karnevalu, podrobnosti do pošty. Za jakékoliv info o dopadení budeme rádi :D ! Zážitek zaručen :)!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam