PANPOSPA: No dobře. Tak jsem něco vyhrabal. "NAfot je zezadu" nevím!, zezadu, z jakýho roku? ale už jsem na ně nešáh aspon 4 roky, ani bych upřimne zaboha nechtěl. Když se hrabu v archívu vtěch fotkách vůbec nechápu jak jsem se tím moh tolik let zabývat. Když to vidím tak to semnou mává. Měl jsem k tomu vztah jak šílený vědec ke svýmu vynálezu fakt , jsou rozdělané do šroubu ted, a všímám si, že jsem asi nadobro ztratil ty nejposlední fotky s pružinama,nemůžu je najít. Ty pružiny jsem si nechal na míru vyrábět , drželi boty vůbec pohromadě a postupně vyskakovali/vystřelovali. Jsem je poztrácel a postupně se boty cely rozpadli. Ale milé děcka vod zvukový stěny..To jení všechno!, zabýval jsem se 3 roky šitím gatí na dupačku a taky postupně po dobu 4 let šitím větší brašny která není ještě furt hotová. A zauvažoval jsem, jestli se nezabývat šitím spešl roušky/masky ale nebudu nijak podporovat tuhle divnou dobu.. Já nejdu s dobou. Chci abz mě archeologové jednoho dne vyhrabali s celým kompletem na dupačku, najdou tam moji lebku,nějaký kosti, zbytky kůže, a vo něco dál.. reprobedny.