• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    KULICH
    KULICH --- ---
    BADHORSE: jsem vybaven, neznam vyjizdku bez defektu (i nekolikanasobneho), nebo urvaneho retezu :)
    KULICH
    KULICH --- ---
    PLUTO: AMR 5700 / 2012
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KULICH: Pěknej Ghost? Copak je to zač?
    KULICH
    KULICH --- ---
    dve casti z meho retezoveho hattricku v rychlebech... (deti, nezapominejte na nytovacku!)

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    PAYAONE: jj, to lano, na kterym nas hodlali poslat nahoru se mi zdalo naky tenky :D
    ...ale bylo to super ;)
    PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    HELLENKA: ten výraz v těch očích..ale nakonec to bylo asi fajn ne? :)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---

SIEGR
    SIEGR --- ---
    I na tabore se musi makat...:D

BARTOK
    BARTOK --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---

SYPH1
    SYPH1 --- ---
    CALDIC: jj máš pravdu, a vedle vlevo je cesta vlajkonošů a tu vlajku ukradl v hospodě na labský stráni, na kozelce taky vyváděli, ale něco jinýho, sem to popltetl a i s názvem se zamotal ú)ů)
    CALDIC
    CALDIC --- ---
    Syph1: je to Liga Neregistrovaných (VIIb)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    neco z poslednich dni :)

SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Cesta neregistrovaných 7b, labák - velká bašta

- fotr řekl vyváděj a než jsem se rozkoukal, tak fogy už stoupal a dal to celý (cca 50 m), na to že mu je 62, tak jako klobouk dolu
    - a pak při slanění je vedle Cesta vlajkonošů, tak řikam pěknej kruh a zezdola myšák zahaleká, ten sem zatkoukal já, a Cesta vlajkonošů se jmenuje proto, že za komančů někde v Nečtinách u Kozelky ukradli vlajku a bylo to politický, ven z hor. svazu a na 3 měsíce do vazby, za komárů tu líp nebylo
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    A můj první shyb na jedny ruce....;))

MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Evženova amerika Xa - Tisá.. bylo asi přes 30 stupnů až mi ani mágo nepomáhalo :D jo a vynechal sem poslední kruh ( sem si řikal že to je nějaký morálový :D )

HEXXX
    HEXXX --- ---
    jizersky ultra. uz nechci ty sotolinove dalnice ani zahlednout zdalky, natoz se po tom pohybovat.
    HAUZI23
    HAUZI23 --- ---
    Super trénink s bráchou a prdelem :D :D

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    hadam, ze nam to tam spadlo :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam