• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    SKAUTIK: hahahaha :D jasný lobbuju za přelidněnou planetu. Čim víc vás spadne, tím líp..... :)) http://www.gofreestyle.cz/fotky-jenom-zadky/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    T_MAX: Nejaka pofiderni propaganda tohleto :)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    T_MAX: bohuzel....az si na ty strance par favoritu najdes a odlezes, tak se pak muzes koukat na svuj.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    WE_RUN: na těch stránkách jsou jen samý komíny, žádný zadky .... ??? :)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    PLUTO: já vlastně ani nevim, jestli je to sport....jenom vim, že to dělá hezký zadky :D http://koda.kominari.cz/ je to spíš sdružení...asi něco mezi
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    WE_RUN: !!!! to je super!!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    A jak že se tendle sport jmenuje? Jako je hasičskej sport tak je komínovej sport? :)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    WE_RUN: tak to já bych tak v 1/3 objal ten žebřík a museli mě sundavat hasiči ...
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    WE_RUN: rozhodně patří j největším a výhled je taky dobrej ... ale jenom v noci !!! přes den beych nechodil. :) jo a sou zařený dva poklopy v 1/2 a 3/4 komína. tkže to musíš oblézt přes zábradlí....:)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    MLEJNIS: :) já strašně nesnášim kovovej žebřík, kramle jsou na tohle lepší. Vždycky mám druhej den úplně modrý kolena. Ten výhled za to ale asi stojí. Pokud budu mít cestu a štěstí dovolí, nechám se inspirovat.
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    WE_RUN: tak další výzva je v jablonci... na brandl. má 162 metrů .. a lezeš dlouho :) rozhodně doporučuju.. :)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    CHEMIK: No vidíš, tak máš šanci. Tahle fotka je zrovna, když už jsme museli dolů, protože nějaká paní z důchoďáku na nás zavolala policajty (je pravda, že se to dalo čekat). Nicméně byli fakt v pohodě, pokuta žádná (můj první odchyt). Pokud pro tebe nepojedou hasiči a slezeš sám, tak to máš většinou do 500 Kč - výhoda je průkazka komínářů. Taky bych nelezla nikdy pod vlivem, protože dole dávají dejchat i lízat, to by to asi bylo dražší. Jinak se leze převážně v noci a ty výhledy jsou fakt boží. Posuď sám....

PLUTO
    PLUTO --- ---
    CHEMIK: Tak to je to poslední čeho bych se bál :D
    CHEMIK
    CHEMIK --- ---
    WE_RUN: Tyjo, tohle jsem vzdycky chtel delat, ale jsem srab a bal se, ze me chyti a pokutujou :)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    Jedna z komína. Při této příležitosti hledám někoho, kdo by si taky zalezl (Praha). Moji parťáci jsou docela vytížený a já jsem toho nestihla tolik, kolik bych chtěla :/ Pojďte si někdo pořádně potrápit musculus gluteus maximus.

DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ALIEN_KA: Toto ještě úplně ne, ale může být:
    Shoot-off — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10155447124-strelba-a-lukostrelba/215471291429001-shoot-off/
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    DRAGOUN: Jestli sem někdy neco fakt chtela... Tak tohle! Super!
    IF_
    IF_ --- ---
    Nějak to neutíká:( Tak aspoň vzpomínka na únor.

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DRAGOUN: dost dobry k tomuhle bych se rad nekdy dopracoval :D
    ALIEN_KA
    ALIEN_KA --- ---
    NAVARA: tak on Glock ma polymerovy ram, takze vlastne je plastovy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam