• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Moje.dnešní velká radost..... Takovej bouldru je.malo;)))
    Czechstar 8A+, Polsko
    http://www.youtube.com/watch?v=V0XByhiq-eE
    IF_
    IF_ --- ---
    Hodně zapálenej výraz z víkendovýho streetu, já uprostřed:)

    DARKINA
    DARKINA --- ---
    PLUTO: Respekt!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    S kucíma s běžeckýho audítka jsme běželi Vltavu, ze Šumavy do Prahy.
    Najdete: KEVIN, LUK4SS, PLUTO, ONASYS, KRUDD, RESTINPEACE, DUOKOL, DNNA, SID311 + 3 OFFNYX

    ANACHIEL
    ANACHIEL --- ---
    DRAGON: vypadají nádherně, já jsem jim vždycky tak nějak důvěřoval i když občas mě taky nějaká kousla a hlavně se nechtěla moc pustit.
    Hmm zní to velmi zajímavě, píšu si to na seznam svých šíleností, protože tak trošku mě nebaví náš stereotypní systém, takže teď šetřím zlaťáky a sotva co dodělám státnice (do roka doufám), tak si hodlám sbalit batoh a vyrazit do Indie a pak kam mě nos povede.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANACHIEL: kdyby se vratila doba bez technologie, tak sem v hajzlu 11ooo kilometru od rodiny :)) ja mam zelvy taky moc rad, jsou supr, ale dlouhou dobu sem z nich mel obrovskej respekt, jak te kousne, neni to nic dobryho.
    btw: kdybys nekdy nevedel co s zivotem a chtel se o ne zase starat, existuje vesnice jmenem Nungwi na severnim vybezku Zanzibaru a tam sem objevil na uplnym severu (poznas podle vysokyho majaku) Sea Turtle Sanctuary a shaneji dobrovolniky na spolupraci, je to naprosto uzasny misto :)

    sorry za OT



    ANACHIEL
    ANACHIEL --- ---
    DRAGON: neboj to mi došlo, tempeh mám taky na seznamu jídelníčku - no se zabíjením jsme na tom stejně i když si dovedu představit, co bych musel dělat kdyby se vrátila doba bez technologie. No jednu dobu jsem se staral v jednomu spolku o vodní želvy i suchozemské, ale myslím, že se to nedá moc srovnat s tím co je v moři (mám rád karetu obrovskou), takže to musel byt docela masakr. Nicméně myslím, že to bereš správným přístupem - pokud někdo mohl někoho kousnout, tak to byla ona a nikoliv ty. Jinak kde jsi ? asi to bude parádní místo, že se tam dá surfovat a plavou si tam želvy a lidi tě nechají jako hosta u sebe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANACHIEL: v ty misce je ryze, zelenina a tempeh! ja bych v zivote nezabil zadny zvire, tim spis morsky. navic ja sem na navsteve u nich, to ja bych se mel umet chovat a ne jezdit jim prknem po domovine, nedivim se ji, mela na to pravo :) jinak ono suchozemska zelvicka je supr, ale videls nekdy tlamu morsky zelvy? jeden druh ma zobak ostrej jak orel a stisk jak bejk a jinej treba tohle v hube, si nevyberes :)

    Surf je to nejlepsi, co sem kdy v zivote provozoval. Kdyz chytnes velkou vlnu a letis po ni, je to ten nejlepsi pocit na svete :)
    ANACHIEL
    ANACHIEL --- ---
    DRAGON: jako já bych se asi pos... a pochopitelně bych si myslel to stejný, žralok -> -1 noha, za pár sekund možná - 2 noha, ale víš jak v první chvilce koukám na tu fotku a čtu.. tak jsem si představil suchozemskou želvu velkou, co jsem měl doma... jak se do tebe zakousla + když jsem ji pak viděl naservírovanou v té misce, tak jsem lehl smíchy, za pár sekund mi došlo jak to všechno pochopitelně bylo... nicméně myslím, že surfování musí být něco neuvěřitelně božího!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANACHIEL: haha, hrozna sranda :) si to zkus predstavit, ja myslel ze dostanu infarkt. Jak miluju zraloky coby potapec a fakt jsem z nich uplne nejvic hotovej, tak je coby surfar fakt nechci potkat. Opravdu by me nenapadlo, ze me pod tou vodou kousla zelva, ze jo, prvni co te v tom soku napadne je "zralok mi prave ukousnul nohu".
    ANACHIEL
    ANACHIEL --- ---
    DRAGON: ať si brzo fit (sorry, ale za celý týden mě takhle nic nerozesmálo - jako tahle představa :D - dík )
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON: v tom taliri je ta zelva?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    k letosnim vsemoznejm bourackam, nehodam, nalomeninam atd bych rad privital novej level urazu pri sportu: dneska me na lineupu pri cekani na vlnu kousla do nohy zelva :)

    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    NAGASAWA: Ach (pak mi dosla slova)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SR Nitra

    BUMBA
    BUMBA --- ---
    ...ten bouldr se leze bez hrany...pak stojí za to...na Sněžníku u věže...že?:-)
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    STC: já jsem jasnej.... Jen nevím, jestli nehodí otočku a nepůjdu na.starej Sněžník či modřín, pač je.prihlasenejch 250 lidi plus dalších 100-200 dorazí.....což znamená 400 lidi na.400 bouldru, což.by šlo ale problém je že těch 400 bouldru je na 150 kamenech :D
    STC
    STC --- ---
    Na hned 6a. Mimochodem uvidím se z někým příší tejden na bouldercupu na sněžníku? :)

    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Czechstar 8A, Polsko

    KULICH
    KULICH --- ---
    Smrk / Beskydy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam