• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NAGASAWA: objednat si domu frajerku s cibulovejma kroužkama... za mě jasnej plus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Občas se někdo zeptá, jestli není tak trochu nuda plavat několik hodin a na co se dá asi tak celou tu dobu myslet. Odpověď je jednoduchá. Je to kurevská nuda a na co celou tu dobu myslím? Na jídlo. Třeba dnes to během hodiny a čtvrt vypadalo následovně: "Mmm že bych si dal bůček? Anebo chilli? Anebo (uhni zmrde to je moje lajna! #!*&!!) kuřecí curry? Anebo že bych si skočil pro kebab? Anebo pro (tyvole je ta holka tak krásná, anebo mám tak zamlžený brejle?) velkou pizzu? Anebo co si ji rovnou z bazénu domů objednat i s cibulovejma kroužkama? Ne, dám si ten bůček. Ne, chilli con carne bude lepší, zůstane i na večeři. A pak si dám zmrzlinu. A tu pizzu taky. A kebab mám stejně po cestě".
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Opium 8A - Fontainebleau

_TOM
    _TOM --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PREPRESS: huste.. stary skatepark ve zline :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    rozlučka se sněhem, po nás potopa
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Klidně dávejte k fotkám nějakou tu vomáčku ;)
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---

IF_
    IF_ --- ---
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Nějakej ten domácí kampus bordel.....

SYPH1
    SYPH1 --- ---
    _TOM: přidej info, je to radnice, jen si nemůžu vzpomenout na název tý vesnice? za kolik?

za 1.republiky tam bývaly hodiny a místní kluci je za úplatu lezli natahovat
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    _TOM
    _TOM --- ---
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Furt samý bílo, dáme něco jarního, což?

LEMRICKA
    LEMRICKA --- ---
    Běhna,její buřt a nekonečná stopa
    _TOM
    _TOM --- ---
    MARI
    MARI --- ---
    posbírala jsem všechnu odvahu a postavila se po 17 letech znovu na lyže (Klínovec)

foto ID PETR_TNT
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnesni shred pod mamutem:)

_TOM
    _TOM --- ---
    Když od piklu odletí kus ledu
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam