• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    SKAUTIK: Kdyz otevres tu fotku, tak nahore v pravym rohu jsou 3 tecky a nabidne ti to uloz;)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PREMIUBOY666: Nejde mi to ulozit, iphone nema rad google :))
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    DRAGON:
    ja vim noooo... jenze me se to fakt asi libi... :D
    a....
    "DRAGON --- --- 18:19:16 15.7.2014 (+10)
    PREMIUBOY666: jedna rada: vyser se na ne a postuj dal. Ja z ty tvy kvality a postprocesingu tvejch fotek taky bleju, ale je mi to jedno, sazej ;) "

tak sázim dál jak si mi radil:D
    ...ale pokud uz ti to jedno neni, muzes mi dat rychlokurz postprocesingu iphonovych fotek v mob.aplikacich, popr. zde mas original a ukaz se ;)
    https://goo.gl/photos/vDGfRTBxN6myfd5K6
    budu rad kdyz budu mit peknou fotku, ze ktere ostatni lidi nebudou bolet oci....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREMIUBOY666: trik supr, ale teda z tý "fotky" slušně bolej oči :)

PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    sezona zahajena ;)
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    Autumn cold longboard session...

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    neco z vikendu
    SALO
    SALO --- ---
    MAESTRO_007: dik. ani nie, ale idealne je, samozrejme, vyhrat ten spurt zo skupiny celkove. :))

ono to tam zacina mierne z kopca, uz 400m pred cielom ides 60 km/h na 53/11, takze uz tam musis byt dobre pozicne, ak chces mat nejaku sancu na dobre umiestnenie. do spurtu som nastupil tak o 40-50m prilis skoro, fukal silny bocny vietor zlava a musel som ist okolo, takze este pred paskou sa na mna dotahovali Okrouhlicky (tomu ale doslo, na fotke sa obzera) a Jonas Brezina (minulorocny juniorsky Majster CR v cyklokrose, na fotke uplne vpravo), ale to uz som bol na pravej strane, takze tiez museli do vetra. :) Jonas si to nacasoval lepsie a nakoniec ma dal asi o koleso.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SALO: gratulace, moc pekny zavod a vykon

...neni v tom spurtu zmatek kdyz jste tam dve kategorie a kazdy by si mel teoreticky hlidat nekoho jineho? :)
    SALO
    SALO --- ---
    BADHORSE: dik. ten suter vazi viac, nez bicykel, da to celkom pracu zdvihnut nad hlavu. :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SALO: paradni a velka gratulace!!!
    SALO
    SALO --- ---
    „Do roka a do dne…“

Pavé Tour Milovice | 1. Květen
    http://pavetour.cz/

2017
    PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    Rokycanské krpály 2017

MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    Poskládat si puzzle dohromady aneb krokování temný hmoty 8B.....a radost. Všechny kroky udělány.... Ale ještě vše od začátku a v kuse ;)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z obcerstvovacky vikendovyho endura na Lipne - Blindura Michala Prokopa.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    moje první ledolezení Mt Brewster, Mt Aspiring NP

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---

FOTOGALERIE Vzhůru na palubu. Svitava konečně přilákala o víkendu vodáky. - Blanenský deník
    http://blanensky.denik.cz/...vitava-konecne-prilakala-vodaky.html?mm=7693674&photo=9&back=2869695185
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Tak jedna po sportu s klukama pilířskejma..

KOZINA
    KOZINA --- ---
    BARTOK: do toho mi chybí takovejch 50 kg :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    KOZINA: Tak a příště můžeš zaskočit místo pilíře :)
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    BETTER: hmmm ale 5kg +..... ale tak uvidíme co na to prsty... mě to nějak neva :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam