• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: kdyby náhodou někdo řešil společenské faux pas ve formě ponožek v Crocs, mám popraskané paty a bez fuseklí se to prostě nedá
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Dneska romantický legday, přední dřepíky já moc rád

COWBOY
    COWBOY --- ---
    _TOM: Pokud nejsou kolena 100% a k tomu dokonalá technika, tak bych se do toho nepouštěl. Já, ve svém věku už tak hluboko nejdu, i když s činkou to jde lépe než bez. Ale dřepy s velkou činkou dělám jenom při Korteho tréninku a to jedu párkrát do roka. Je fakt, že letos jsem ještě nezkoušel, takže inspirace a zajímavé srovnání s posledním, kdy jsem ještě dal 50kg na všem 15 sérií s 10 opakováními. Už jak to píšu, tak mě bolí ruce a pálí nohy. :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Vymenila jsem pro jednou zelezo za saly... To zelezo je proste prijemnejsi :D

_TOM
    _TOM --- ---
    GEY_KO: Bolí mě kolena, když tohle vidím... (to není nic proti tomu sportu, jen lamentace na mé -z jiných sportů- opotřebené chrupavky)
    _TOM
    _TOM --- ---
    BEZVLIV: Jizerky, Stará cesta na Kozlí jehlu. Zajistit to jde pěkně, i když na první pohled se zdá, že to je vražda - ale fakt není.
    BEZVLIV
    BEZVLIV --- ---
    _TOM: Co to je? A kde to je? Vypadá to suprově. A i celkem, že se tam dá něco dát. Nebo to není po svém?
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    42kg, dneska jsem navýšili na 47kg

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jesse Marunde tribute už tu dlouho nebyl a dneska je pěkný počasí, tak jsem to prubnul

_TOM
    _TOM --- ---
    APPU
    APPU --- ---
    Jak si vůbec člověk může dovolit dávat na svoje věci něco, co se někomu cizímu nelíbí.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Že já sem něco dávám, Nyx at its best.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    OCTOPUSS: omg co je to za hipster blatnik na tom kole vepredu? to prece musi bejt uplne k hovnu. a v zadu zadnej...to by me sralo
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OCTOPUSS: A nevzal sis ty žlutý botky, styď se.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    OCTOPUSS: minusek za to že nemáš helmu :)
    1KA
    1KA --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    jedna z fotografií z natáčení našeho online tréninku pro TRX gang Prague od ID Willow. Musela jsem to hodně zmenšit, abych nepostovala plachtu :-) Btw, od pondělí to zase rozjíždíme na živo, tak kdyby se chtěl někdo přidat, napište mi.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BOLUDO: ne, na hnutí ploten to není tak těžké... a na ty opravdu velký věci mám pásek, neopren a v hlavně připomínám techniku a nepovolit... :-)
    BOLUDO
    BOLUDO --- ---
    BUCCI: Au, moje plotýnky :). Každopádně respekt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam