• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    _TOM: Tak v tomhle případě bych řekl, že je to spíš obráceně. Pěkný pouštění draka.
    _TOM
    _TOM --- ---
    Když sice neumíte moc lézt, ale máte kamaráda, který umí fotit :)
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Silvretta, cesta na Dreiländerspitze

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Soustředění a pot, zachycené ID Willow

1KA
    1KA --- ---
    Holčičí jízda ;)

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Mistrovství ČR SAC
    Časovka po startu

Obrátka

Silniční závod - smrt v posledním kopci
    BATY
    BATY --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    BRTN: kamos to jel, prej masakr, ale krásný výhledy. Po tomhle bych snedla kamion jídla, ses dobrej!
    BRTN
    BRTN --- ---
    Salzkammergut Trophy Strecke B 64.platz, 25. platz kategorie a 2. Čech…120km, 3895m, 7 hodin “práce”:) Takže v cíli sušenka bodla :):)

BAJKER
    BAJKER --- ---
    MAESTRO_007: Trail na fotce mi připomíná https://cyklo.korutany.com/cz/horske-kolo/flow-country-trail-petzen/ kde jsem lítal minulej tejden. Rozhodně doporučuju pro všechny fandy nekonečných flow trailů. Jsou tam klopky všech velikostí, boule, lavice. Na stejným kopci je i enduro trail s EWS sekcema a to je hodně velký žrádlo. Na Dolní Moravu se moc těším a snad jí letos zvládnu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAESTRO_007: Super díky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAGASAWA: modrá je výborná, dlouhá a hotová, spousta boulí, lavic menších atd, velké klopenky. Černá je taky celá nejspíš, je to letecký den co nenaskáču + výborné DH pasáže a červená je tak do půlky, tam má být cca 100 skoku celkem, spousta lavic a dvojáků.

Ikdyz mám rád přírodnější ježdění, tak mě to bavilo hodně.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAESTRO_007: Už je ta lajna komplet hotova?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mají to na Dolní Moravě pěkně postavené

1KA
    1KA --- ---
    Konečně venku ;)

BRTN
    BRTN --- ---
    Jak dostat do nohou trochu sily?? Na 10km vystoupat o 700m s vozikem, kde mam dva kluky:):)

DYNK
    DYNK --- ---
    BAJKER: Jak moc tam je plno? Z moji Strava bubliny tam je ted snad ctvrtina lidi :D
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    A já si říkal, jak se tady o prodlouženým víkendu sportovalo a vonohovno,))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A cvičit napůl nahej je zase dobrej způsob jak nasrat všechny ostatní v posilovně.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    NELLAS: pochybuju ze Soulmanovi se nekdo bude koukat na temeno hlavy :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DROOPI: Chlapi obvykle nosí nesmyslné pokrývky hlavy, pokud mají pocit, že se jim na temeni začíná dělat zrcátko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam