• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    DYNK
    DYNK --- ---
    NAGASAWA:
    BAJKER:

To mozna spatne vyznelo. Akce super, atmosfera taky, trat az moc hladka, ale byly tam i zajimavy pasaze. Bavilo me to. Co mi vadi je ten obecnej princip, ze si clovek na zavode paradoxne malo zajezdi. Startoval jsem 10:30 a ve dve jsem byl uz po obede v cili. Ja kdyz uz mam volnej vikend (a jedu nekam ctyri hodiny autem), tak chci od rana do vecera drtit kopec. Je to ciste subjektivni, s touhle konkretni akci to nema nic spolecnyho.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    DYNK: Já jel Blinduro na Lipně a kromě toho, že jsem trochu podcenil fyzickou přípravu mě to teda bavilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DYNK: Nesedlo ti to? Zrovna ty akce Zdeňka a Prokopa jsou celkem uvolněný podniky.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Po letech jsem si zajel zavod, abych si pripomnel, ze organizovany jezdeni neni nic pro me.

1KA
    1KA --- ---
    Strašný pumptrack ;()

DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    Nějaké to lítání

_TOM
    _TOM --- ---
    LFE
    LFE --- ---
    S_O_U_L_MAN: Krásně prázdný dráhy, závist :)
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    Find your way out

RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    Arco je nejvíc :)

PER2
    PER2 --- ---
    coze? vak na vodu :D

ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    TCHYBABA: a s vakem na vodu ne? To je děsná pruda nosit vodu v ruce, ne koči?
    AMANT
    AMANT --- ---
    sem si musel ten vyraz v obliceji trochu skodolibe nazooooomovat:))
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    TCHYBABA: nadherny hory... kde to je ?
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    Jarni cerstvy lajny....

DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Teď se závodí každý víkend. Ráfkárna Velká cena Hradce Králové. Bohužel neobhájená bedna z loňska, "pouze" brambora, ale i tak to ku*evsky bolelo.

IF_
    IF_ --- ---
    Tak zase progres v provazu. Unor vs. zari. Boli to, ale porad se to hybe:)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    CROMWELL: tak příště nezdržuj a ukaž že jsi chlap a pojď to zkusit, dával jsem sem info předem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam