• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    NAVARA: OMG, tak asi zalezi, jak mas zrovna velkej monitor a jaky rozliseni 🙈 mne se na nej momentalne ani nevejde cela na vejsku
    kazdopadne oskliva fotka a jeste obrovska... navic neni pri sportu, ale po nem 🙈
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    NAVARA: Takhle ta rána vypadá větší a podtrhuje tak silu bolesti, která přišla následně.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    What, normál fotka na půl stránky :o

SIEGR
    SIEGR --- ---
    HELLENKA: Pardon, telefon..
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    SIEGR: on byl nějaký report vol.1?
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    vetsi by to neslo ? 🙈
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    Na kole do práce vol.2

Rozhodla jsem se až u dveří z bytu, běžela se převlíknout, drapla helmu, kolo a vyrazila. Řekla jsem si, že budu chytřejší a pojedu trasu kde fakt neslezu z kola. Vyrazila jsem tedy na druhou stranu než minule. Ladila jsem hodinky, protože co není v Garminu, jako by nebylo. Při lazení sjíždím chodníkový obrubník a chramst! Moje piny se do něj zakously jak hladový lev do antilopího zadku. Z kola se stal katapult a já hodila ukázkové fróňo rovnou na beton. Vyskočila jsem jak kamzík, zkontrolovala obecenstvo, zranění, kolo. Posbírala co ze mne a kola popadalo a naskočila zpět. Protože stejně jako na koních. Když vás setřepe divokej hřebeček, musíte hned zpátky do sedla, aby vás nepřemohl strach. Zjevně poháněná studem jsem jela jako vítr a zkrátila čas o 10 minut. Až teď to začíná bolet

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jak Jesse Marunde.... Takže na pána a lehký

IF_
    IF_ --- ---
    Kdyz uz jsem si ten provaz vydrela, tak ho ted budu delat porad!

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: A já kde jsem ty barvy už viděl! Tak už vím, kde principál opisoval! Dík ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A ještě jedna, poslední a dám pokoj. Mistrovství S.A.C, silniční závod v Boleticích.
    Legrace na samotce: když se na pitomé vlně zatmí, dojde, dáš si gel a jedeš 35 km na samotce, tak je to i sranda. Nebo může být (až na závěrečný kopec - 2,3 km s průměrem 10% a závěrem 400 m 20% - to je po úsměvech).

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zas nějaké to závodění, mistrovství S.A.C, časovka v Boleticích. Nový tým, nové barvy ;)

SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    Ferraty nad engelbergem

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    60km proti větru, nohy v plamenech, ale důležité je se tvářit spokojeně :-)

BAJKER
    BAJKER --- ---
    Dneska to lítalo krásně, než jsem se vysypal...:D

BAJKER
    BAJKER --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    IF_: australie? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Taky horko:)

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Zlaty behani v zime. #horko

ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    První kontakt s "Valovkou", já ten písek prostě žeru ♥️ po dlouhé době zase skalka s kolegy

UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    87HIGHFLYER: fandili jsme u trati. :) s přihlédnutím na ten sobotní dopolední nečas - velký respekt !

BATY: pěkná rychlost!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam