Dá se nějak prodat komplet kolekce starších karet z pár let hraní?
Mám krabici s +- autobus 600 kartama, větší část z doby Odyssey až Mirrodin, menší množství karet novějších, tj. asi cokoliv mezi Mirrodin a cca rokem 2008 (je tam třeba zábavnej balík Myrů), ještě menší část jsou pak starší karty cca od Urza bloku k Odyssey. Fakt se mi to nechce sepisovat všechno, myslim si že většina karet budou obyč s nízkou cenou, teď jsem strávil asi dvě hodiny tim že jsem hledal rary a některý uncommony a kontroloval ceny, vypadl mi tenhle seznam karet s cenou přes dolar:
Red: goblin warchief, siege-gang commander, gempalm incinerator (legions, 2x)
White: glorious anthem (8. série), pár foilovejch landů
Artifact: energy chamber, blinkmoth urn (2x?), myr matrix (3x?), seat of the synod (foil), sculpting steel, doom cannon (foil), krark-clan ironworks, feroz's ban (foil), possessed portal (foil), genesis chamber, etched oracle (foil)
Blue: reshape, fabricate, wash out (2x)
Landy: shizo, death's storehouse, (+ pár foilovejch landů od každý barvy, tam jsem ceny byl línej dohledávat)
Multicolor: mirari's wake (judgment, 3x)
Co s tím? Zkusit prodat ty "dražší" z těchhle karet a zbytek zkusit na Aukro? Měl jsem jeden čas sestavený tři celkem hratelný balíky (myry, černobílí klerikové, červená goblinsmažka, je tam i dost modrejch a zelenejch karet jako základ na cokoliv), ale byly to všechno balíky na zábavný hraní, ne na soutěže.